Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó idei szemeztem egy hölgyeménnyel (18) suliban ő is viszonozta. Majd egyszer vettem a bátorságot és megkérdeztem volna-e kedve beszélgetni vagy valami, de azt mondta nem. Ha nem járok bulizni mégis hogyan kellene csinálnom?
Kb így. Csak sok embernél kell próbálkozni. 1próba nem próba, két próba fél próba, 4 próba 1 próba, 1 próba nem próba....:D
egyszer összejön úgyis...:)
A hiba abban rejlik, hogy túlságosan udvarias voltál. Mivel a kérdéseddel megadtad neki a lehetőséget a nemleges válaszra, ezért ő ezt kihasználva letesztelt téged. Amikor azt mondta, hogy nem, feltételezem te rögtön lekoptál. Na ezt nem kellett volna. Ilyenkor mondhattad volna mondjuk, hogy: "igazából nem érdekel a véleményed, csak meg akartam nézni, hogy fényesek e a fogaid. szóval hogy is hívnak?..." Legközelebb sokkal határozottabban tedd fel a kérdésed:
Kérdezhetek valamit?----> Hadd kérdezzek valamit...
Leülhetek?---->(Leveszed a táskáját a székről és mehet valami random téma)
Lehet, hogy ez kicsit tudományos, de ilyen az élet. Arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ne kérdezz olyat a lánytól, amire igenne/nemmel válaszolhat. Az udvariasságot tedd picit félre, és légy határozott( ne goromba). Tudom mit beszélek, nyugodtanfogadd meg a tanácsokat ;)
Köszönöm a válaszokat!
Szóval az önbizalom... Minden más tekintetben van, de egy hölgy, legyen az akárki, akármilyen idős stb, akkor is nő, aztán ilyenkor mindig zavarba jövök... Udvariasságot eldobni? Brr...
Köszi a válaszokat, most már legalább tudom, merre kellene elindulnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!