Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj, es megkerdeztem, hogy tetszik-e neki valaki?
Figyelt kérdés
Van egy csaj ,es megkerdeztem ,hogy tetszik-e neki valaki ?
Es mondot egy fiut ,de nekem tetszik ,van esely vagy nincs ?
2011. szept. 9. 21:45
2/6 anonim válasza:
Esély mindig van! Finoman, szitutól függően mindig nyomulni kell!
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy kell nyomulni ?
2011. szept. 9. 21:49
4/6 anonim válasza:
A tetszik nem jelenti azt, hogy van esély is. Nekem sok lány tetszik, de esélyem nem mindenkinél van. Ez a lányoknál jelentősen másabb. Nekik nagyobb esély van rá, de nem minden esetben!
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Attól függ, hogy mi a nyomulás
6/6 anonim válasza:
Nyomulni?
Mondjuk adott pillanatban nem én vagyok a favorit, de bármikor összeveszhetnek vagy egyszerűen megunják egymást.
Addig is nem kerülöm el, mintegy véletlenül a közelében vagyok, természetesen köszönök mert ilyenkor mindig van/lehet lehetőség egy-egy bókra, finom megjegyzésre, rövid ideig kontaktus fenntartására.
Aztán ha megsejtem, hogy gond van a kapcsolatával, lehet eljött az én időm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!