Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők vonzóbbak mint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők vonzóbbak mint az alacsonyabbak?

Figyelt kérdés
Olvastam egy tanulmányt miszerint a férfiak esetében a nők többször választanak magasabb férfit mint nem magasat. A férfiak is jobban vonzódnak a magas nőkhöz? Vagy ez az egész olyan megkülönböztetés mint a rasszizmus? Külsőség alapján bizalmat szavazni, vagy éppen kiközösíteni másokat?
2021. jún. 17. 17:18
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Magas férfi vagyok és a magas nők jobban tetszenek. Én 195 cm, a zsánerem 175-185 cm nőben. De ennek ellenére ismerkedem mindenféle magasságú nővel, mert nem ez az egyetlen szempont a világon. Az eddigi leghosszabb kapcsolatomban a barátnőm kb 165 cm körüli volt. Ja és nehogy azt higgyétek hogy csak mert magas vagyok a magas nők vagy bárki leborul előttem ismerkedéskor. Ugyanúgy az egész lényemre mindenestől kíváncsiak a nők, nincs ennyivel elintézve az ismerkedés nekem sem, hogy "Jé de magas vagy, te kellesz nekem."
2021. jún. 24. 14:10
 42/43 anonim ***** válasza:
Én 198 cm magas vagyok, a párom 154 cm, nincs semmi problémánk. :)
2023. máj. 15. 00:07
 43/43 anonim válasza:
180 vagyok és az 150 körüli csajok tetszenek a legjobban.
2023. máj. 15. 01:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!