Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők vonzóbbak mint az alacsonyabbak?
163 cm vagyok. Szeretek ekkora lenni mert azért nem vagyok túl alacsony se még túl magas se, és így simán felvehetek egy 10 centis magas sarkut akkor se leszek túl magas. Mondjuk nekem általában 175cm és pasijaim voltak nem is nagyon jönnek be a 180+os pasik de nyilván ha szimpi valaki nem ezen múlik.
Pasiknak nehezebb dolguk van szerintem ha alacsonyak. Gondolok itt pl arra h azé ne legyen nálam alacsonyabb mert eskü kis kölöknek érezném magam mellett.
18
Csakhogy tévedsz. Az állatvilágban is a hím állatok nagyobbak. Nyilván nem véletelenül. Az, hogy az átlag ffi magasság 176 cm, az átlag női magasság 164 cm, mutatja, hogy szükséges és kívánatos, hogy legyen különbség az embereknél is. Az más kérdés, hogy egyénileg ki hogy viszonyul ehhez. Átlagos magasságú nőnek nem tudom, miért kell 180 cm magas férfi, nekem 180 cm magas nőként kb. 5-6 cmvel magasabb férfi lett volna a preferenciám, de nem jött össze, mindegyik párom olyan magas volt, mint én. (Jó, egy kivétellel.)
Megkérdezhetem, hogy hány cm vagy? És mi a preferenciád? A hölgy legyen olyan magas, mint te?
22.-nek.
- Sok esetben a nőstény nagyobb, pl. varangyfélék, anakonda,...
- 180 vagyok.
- Nekem a 180+-os és a 160 alatti nők a gyengéim. A 160 alatti legyen nagyon fiatal...de járni már tudjon...izé...akarom mondani 14+ legyen.
Én a magam nevében tudok nyilatkozni, 188 cm magas férfi vagyok, 28 éves.
Mindegy a magasság. Volt már vonzó számomra 154 cm nő is, és tőlem magasabb is. Férfiként kicsit úgy működünk talán, hogy dugnánk mindent, ami mozog, vagy nem tudom 🤷♂️
Kizárt, hogy nő vagy, kérdező. Nem kérdeznél az alacsony férfiakról aggódva... Alacsony férfi vagy, az tutifix. :)
180 cm magas nő vagyok, nincs gondom a férfiakkal. De 100%, hogy egy alacsony lánynak sincs gondja, ha szép és normális. Az a lényeg, hogy az ember lánya szép legyen, és normális. Ez bárhány cm magassággal lehetséges.
Ha érdekel, exem 182 cm lehetett kb., barátom 185 cm. Nekünk, 180 cm magas lányoknak se csak a 190 cm-es pasik jutnak.
Alacsonyabbak is udvarolnak amúgy, sőt, számszerűsítve több alacsonyabb, mint magasabb, szerintem. :D C'est la vie. De az alacsonyabbakat soha fontolóra se vettem. Mert iszonyat vonzó az egy nő számára, ha a férfi magasabb. Az én számomra legalábbis biztos. A vonzerő netovábbja, hogy magasabb nálam.
Ennek ellenére ha látok néha olyan párt, ahol a nő a magasabb, akkor jó érzéssel nézek rájuk, mert biztosan nagy a szerelem, hogy a fordított magasság ellenére is együtt vannak. :) Aranyosak. :)
De amúgy nem tudom, mi a francnak irkálok itt a magas nőkről, mikor te kérdező nem is ezt akartad hallani... A kérdésre válaszoltam, de neked valójában az a lényeg, hogy szegény alacsony férfiak... Te férfi kérdező, aki nőnek hazudja magét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!