Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők vonzóbbak mint az alacsonyabbak?
Egyértelmű, hogy a Kérdező azt akarja kihozni, hogy az alacsony férfiak brühü, nagyon hátrányban vannak. A gond / szerencse az, hogy ez nem mindenkinél van így. Engem magas nőként vonzott nálam 20 cm-vel alacsonyabb férfi is.
A férfiaknál egyébként valóban fontos talán a magasság (de nem minden nőnek), míg a nőknél fontos, hogy szép legyen a hajuk, a bőrük, az arcuk, az alakjuk, csinosan öltözzenek, jó legyen az illatuk. :)) Soroljam?
Soha semmilyen előnyben nem voltam a magasságom miatt és nem vettem észre, hogy bárki csúnyán nézett volna ok nélkül egy 170 cm magas férfira. Nevetséges.
Sok minden miatt lehet szomorúnak lenni, kisfiam.
Hány centi vagy?
ez izles kerdese. en magas no vagyok es sok bokot kapok ferfiaktol a magasagom es a hosszu labaim miatt, a legtobb randipartnerem kiemelte, hogy tok szep, hogy ilyen magas vagyok.
de ez olyan dolog, hogy egy 160 centis lannyal meg nyilvan azok a ferfiak fognak randizni, akiknek bejon, hogy kicsi meg cuki. biztos van sok ilyen is, de nyilvan engem nem ok talalnak be.
alapvetoen a magasabb emberek feltunobbek, jobb a kiallasuk, arányosabbak, jobban mutatnak, DE nem csak ezen mulik. vannak gyonyoru alacsony nok is es csunya trampli magasak. magas nokent sajna kulonosen kell vigyazni az embenek a sulyara, mert konnyen nagydarabnak, debellanak erezhetjuk magunk, meg akkor is, ha nem vagyunk koverek.
en eleg vekony vagyok, de ha mellem all egy 165 centis csaj, hiaba, hogy esetleg alkatilag teltebb, mint en, en fogok ‘nagyobbnak’tunni. de nem zavar, sok ferfi szereti, aki meg, az nem engem valaszt es kesz.
Hiszek a női egyenjogúságban.
Ha egy mai nő, elvárja, és sokak szerint el is várhatja, hogy a pasi legyen 180+ centi, mert az alatt nem vonzó számára a pasi, akkor én pasiként sem kell, hogy beérjem tacskó lányokkal. De nem? >:)
15
Olvasmányaim szerint a férfiak a magasság növekedésével egyre szimmetrikusabbak, a nők egyre aszimmetrikusabbak. De én nagyon kevés magas férfit és még kevesebb magas nőt ismerek, úh. nem tudom megítélni.
Olyan magas nőt, mint én, a gyakorlatilag szinte csak nőkből álló mh-emen nem láttam (pedig csak 180 cm vagyok). A férfiak közül egy közvetlen kollegám volt magas (olyan 190 cm körül), de ő hamar lelépett. Jól nézett ki. :) De ez lehet véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!