Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők vonzóbbak mint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők vonzóbbak mint az alacsonyabbak?

Figyelt kérdés
Olvastam egy tanulmányt miszerint a férfiak esetében a nők többször választanak magasabb férfit mint nem magasat. A férfiak is jobban vonzódnak a magas nőkhöz? Vagy ez az egész olyan megkülönböztetés mint a rasszizmus? Külsőség alapján bizalmat szavazni, vagy éppen kiközösíteni másokat?
2021. jún. 17. 17:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
83%

27

Lényegtelen. Sokkal több olyan faj van, ahol a hím nagyobb, mint olyan, ahol a nőstény.

Ha a 160 cm alatti nők (is) tetszenek, akkor mi a f.szért írsz arról, hogy egy nő ne legyen "tacskó"?

2021. jún. 17. 20:31
 32/43 anonim ***** válasza:
13%

31.-re.

A tacskó, és a csivava más - más fajta! :)

2021. jún. 17. 20:41
 33/43 anonim ***** válasza:

Nekem 173 centis nőként az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége inkább az alacsonyabb nőket szereti, mert ők olyan kis cukik. Nem csak alacsony férfiak, hanem a 180 centi fölöttiknél is megvan ez a jelenség. Én nem vagyok kirívóan magas, de sokszor ez is annak számít már. Egyébként csak egy párom volt 180 körül, a mostani párom is 3 centivel magasabb csak. Ismerek olyan nőt, akinek nem számít a magasság és majdnem egy fejjel alacsonyabb a párja. De szerintem a nők többségének is elég, hogy ne legyen nála alacsonyabb. Persze, egy 160 centis férfinál kisebb a merítési lehetőség, mint egy 180 centisnek.

De annyi minden máson is múlik egy párkapcsolat sikere, szóval ez csak egy kis része...

2021. jún. 18. 11:15
 34/43 anonim ***** válasza:

32

Kábé semennyire nincs értelme annak, amit írtál. Te lefetyeltél arról, hogy a nagy igazság jegyében ha a nők magas férfit akarnak, akkor ők is legyenek magasak és ne legyenek tacskók. Erre kiderül, hogy a) (állítólag) magas vagy b) a 160 cm alatti nők (is) vonzanak. Hogy jön ide a csivava? Mi bajod van tulképpen?

2021. jún. 18. 11:19
 35/43 anonim ***** válasza:

33

Én 180 cm vagyok és baromira nem láttam, hogy oda lennének értem a magas férfiak. Ami azt illeti, az alacsonyak sem. :) Tényleg a pici lányokért vannak oda, hát oké, értem. Mondjuk 30-40 cm különbség szerintem elképesztően sok. Elképzelni nem tudom magam egy 210 cm magas férfivel. Borzalmas lenne.

Na mindegy, ízlések és pofonok ugye.

2021. jún. 18. 11:22
 36/43 anonim ***** válasza:

Én 172 centis férfi létemre sajnos nagyon vonzódok a magas nőkhöz, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel.

Tapasztalataim alapján a férfiak nagy részét sokkal kevésbé érdekli, ha a nő magasabb. Számunkra ez büszkeség inkább: “alacsony férfiként is sikerült meghódítani egy magas nőt”, viszont a magas nők nagyon ritkán nyitnak az alacsonyabbak felé.

2021. jún. 18. 22:56
 37/43 anonim ***** válasza:
53%

36

De téged tényleg egyáltalán nem zavarna, hogy a párod magasabb nálad? És miért van egy ilyen benne, hogy "sikerült meghódítani egy magas nőt"? Egy magas nő nem azért jó nő, mert magas, hanem azért, mert szép az arca vagy jó az alakja... nem? Szóval mi a jó a magasságban? Kecses? Vagy elegáns? Vagy mi?

És ha te 172 cm vagy, járnál egy 190 cm magas nővel is?

2021. jún. 18. 23:56
 38/43 anonim ***** válasza:

190 már lehet sok lenne, de olyan magas nőt még nem is láttam. Inkább 175-180 közöttre gondoltam, aztán ki tudja…

Nem, engem tényleg nem zavarna, ha magasabb lenne a nő nálam.

És miért van egy ilyen benne, hogy "sikerült meghódítani egy magas nőt"?

Azért, mert tény, hogy a nők szinte mindig előnyben részesítik a magasabb férfiakat. Ha veled annak ellenére összejöttek, hogy te alacsonyabb vagy, akkor valamit csak tudsz, nekem igenis büszkeség ez.

Mi a jó a magasságban?

Leírtál pár dolgot, igen, szerintem például rohadtul elegáns, nőies. Az alacsony lányok is tetszenek, nem erről van szó, aranyosak. De egy magas nő számomra nem aranyos, hanem nőies. Persze itt is vannak különbségek, mert vannak olyan magas személyek, akik görnyedten járnak, szinte el akarnak bújni. Na ez nem vonzó. De ha egy magas hölgy magabiztos, és emelt fővel jár, akkor automatikusan oda vonzza a tekintetemet. Gondolom van emögött valami más magyarázat is, lehet, hogy tudat alatt automatikusan életrevalóbbnak látom őket, nem tudom.

De egyébként is, nekem jobban tetszik a testfelépítésük. Általában hosszabb a lábuk, hosszú, vékony karjuk van, hosszú a nyakuk. Nekem ez tetszik, de ízlések és pofonok.

2021. jún. 19. 16:58
 39/43 anonim ***** válasza:

38

Értem, köszi.

Az életrevalót esetleg behelyettesíthejük azzal, hogy erős? Mármint testileg-lelkileg?

Ja, hát nekem hosszú a lábam, de nem arányosan, tehát azért hosszú, mert magas vagyok. :) A derekam arányaiban jóval hosszabb. A karom-lábam tényleg vékony, még így is, hogy "meghíztam". És hosszú a nyakam. :)

Tudta a fene, hogy szépnek számítok, hamarabb is monhattátok volna. :)

2021. jún. 19. 17:34
 40/43 anonim ***** válasza:
*mondhattátok
2021. jún. 19. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!