Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas nők vonzóbbak mint az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas nők vonzóbbak mint az alacsonyabbak?

Figyelt kérdés
Olvastam egy tanulmányt miszerint a férfiak esetében a nők többször választanak magasabb férfit mint nem magasat. A férfiak is jobban vonzódnak a magas nőkhöz? Vagy ez az egész olyan megkülönböztetés mint a rasszizmus? Külsőség alapján bizalmat szavazni, vagy éppen kiközösíteni másokat?
2021. jún. 17. 17:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
78%
Alacsonyabb nőhöz vonzódunk szerintem. Talán 200 cmes fiú vonzódik egy magas 180 cmes csajhoz. Így a logikus.
2021. jún. 17. 17:19
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, 190 cm magas férfiként megnézem az alacsony formás nőket is. De az igaz hogy kényelmesebb egy magas lánnyal.
2021. jún. 17. 17:22
 3/43 A kérdező kommentje:
Akkor ez a magasság dolog inkább a csajoknak fontos? Mert olyasmit még én sem hallottam, olvastam, hogy gond lenne az alacsony nőkkel. Ezek szerint akkor csak az alacsonyabb férfiak vannak kitéve ennek a társadalmi nyomásnak?
2021. jún. 17. 17:28
 4/43 anonim ***** válasza:
29%

"Akkor ez a magasság dolog inkább a csajoknak fontos?"

Szerintem igen. Ahogy, kb. minden férfi korosztálynak a fiatal nők kellenek, míg a nőknek mindig az idősebb korosztály kell. Itt a fiatal fiúk járnak rosszul. A nők pedig idősen járnak rosszul.

2021. jún. 17. 17:30
 5/43 anonim ***** válasza:
73%
Régen volt evolúciós jelentősége, hogy a magasabbak át tudtak nézni a gandzsaültetvények felett, aztán ösztönszinten megmaradt.
2021. jún. 17. 17:32
 6/43 anonim ***** válasza:
67%
En alacsony vagyok de sajnos hiaba oltozok ki, ha egy ugyanolyan kioltozott magas no all mellem, akkor a vonzerom csokken mellette. Tarsasagban is szinte lehetetlen egy csinos 160 centis lanynak a tarsasag kozeppontja lenni ha vannak magadabb lanyok is a figyelemert verrsengve. Nem hiaba lehetnek a modellek 180 centitol. Raadasul vicces jofy egy azsiai utcai interjukban is meg sz azsiai pasik is a magasabb noket preferaltak.
2021. jún. 17. 17:38
 7/43 anonim ***** válasza:
63%
A magas, formás, hosszú lábú nők, sokkal vonzóbbak, mint a törpék. https://www.youtube.com/watch?v=i6e0KW_tb_8
2021. jún. 17. 17:40
 8/43 A kérdező kommentje:

Nem lehet nehéz nem magas férfiként ebben a társadalomban? Csak egy ideje elnézem a testbeszédet és az alacsonyabb férfiakra láthatóan nyomás nehezedik. Egy étkezdébe jött be párnapja egy 170 körüli férfi a párjával, és mögötte a sorba egy 190 körüli pasi. A kasszás csaj szinte bunkó volt az alacsonyabb sráccal, míg a magasabbal kedves.

Nem tudom...Szerintetek rendben van ez?

2021. jún. 17. 17:42
 9/43 anonim ***** válasza:
68%
Csakis a magas lányok!
2021. jún. 17. 17:42
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen ettől függ ez.
2021. jún. 17. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!