Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incelek ezt hogyan magyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ezt hogyan magyarázzák?

Figyelt kérdés

Főként azokra az incelekre gondolok, akik azzal jönnek minden félresikerült/bántalmazó kapcsolatnál, hogy a nőnek kevésbé kellett volna felszínesnek lenni, és nem a leghelyesebbre hajtani, és akkor talán nem lett volna ez.

Nos, nekem egy bántalmazó kapcsolatom volt, az is egy olyan sráccal, akinek soha nem volt előttem barátnője, szűz volt, külsőre finoman szólva nem jóképű, és mielőtt ezzel jönnének: nemhogy nem volt gazdag, kifejezetten csóró volt. Természetre, lelkületre pedig a legalja, és amúgy pont olyan dolgokat hangoztat a nőkről, amiket itt szoktak a keményebb szerencsétlen arcok, és beállítja magát áldozatnak.

Ismerkedtem, beszélgettem hasonlóan tárkeresésben szerencsétlen srácokkal, és ők is eléggé lenézték a nőket, és amint jött a visszautasítás, akkor némelyik a halálomat kívánta és minden utolsó qrvának hordott le.

Ellenben a mostani párom kifejezetten jóképű, és senki nem volt eddig velem ennyire szeretetteljes és normális, mint ő.

Nem azt mondom, hogy minden esetben így van, és minden szerencsétlenebb vagy előnytelenebb külsejű srác szemét és minden jóképű normális, de ettől még nem értem, hogy miért hiszik azt egyesek, hogy a stabil, komoly kapcsolat záloga, ha magunkra erőltetünk valami olyan férfit, aki egyáltalán nem tetszik.

2021. jún. 17. 13:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mondd, fogyatékos vagy? Tanulj meg olvasni.

Én sem az idézett állítást, sem az ellentétét nem állítom, bocs.

2021. jún. 17. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem az én olvasási készségeimmel van itt a baj, hanem azzal, hogy végig sem gondolod azt, amit leírsz! Ennyi, és ha logikai hibákat veszek észre benne, akkor neked az nem tetszik, ezt mondjuk értem, hiszen abban hiszel, hogy igazad van. Te többször állítottál egymásnak ellentmondó dolgokat, és észre sem akarod venni! Ezen kéne változtatnod.
2021. jún. 17. 15:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Semmi ellentmondó dolgot nem állítottam, nem engedek semmiből, és akármeddig ugrálsz itt, nem fog érdekelni, hogy szerinted nekem min kéne változtatnom. Igazából nem is tudom, hogy van akkora egója valakinek a neten, hogy ilyen odaírogat, amikor senki nem ezt kérdezte.

Innentől szerintem ne írj ide, ha nem akarod a saját idődet tovább pocsékolni.

2021. jún. 17. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, az egyedüli válaszolód vagyok, lehet nem kéne elkergetni! 🤣🤣🤣 Mert a kérdésed messze népszerűtlenebb mint egy csapat incel együtt egy topmodellnél!

A lényeg a kérdésed rossz! Egymásnak ellent mondód dolgokat állítasz meg kérdezel, és ennyi. Ha magadtól erre nem jössz rá, akkor részvétem, ezért nem ír ide más.

2021. jún. 17. 15:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem fogod fel, hogy qrvára nem érdekel, amit nyekegsz itt? Az sem érdekel, ha nem válaszol más.
2021. jún. 17. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:
11%

Az incelek egyrésze titokban hímsoviniszta, de ezt soha nem vallanák be..

Ők ugyanaz a típus, mint amelyik szereplőt a Körhinta című filmben a Szirtes Ádám játszotta..

Ugye amikor a Törőcsik Mari által játszott lány nem volt hajlandó hozzámenni (kényszerházasság lett volna) és azt a srácot választotta akit szeretett (a történetben ezt a figurát Soós Imre játszotta) akkor a Szirtes Ádám által játszott fickó elment az apukához reklamálni. Erre az apa olyasmit válaszolt (aki elfogadta a lánya döntését), hogy "hogy elvárnád, hogy még a nászéjszakán is én toljam alád a saját lányomat?".

2021. jún. 17. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező troll!
2021. jún. 17. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:
#17! inkább csak egy gyakoris incel-gyűlölő, aki most lukra futott, mert nem jött ide gyűlölködni senki rajta kívül.
2021. jún. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!