Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy magyaràzzam el a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyaràzzam el a legjobb baràtnőmnek hogy ez nem okés?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm 16 éves és megismerkedett nemrég egy férfivel aki 41 éves.. randizgatnak mostanában meg ilyenek szóval elvannak.. de én nagyon féltem ettől az embertől hiszen az apja lehetne..
2019. ápr. 16. 21:27
 1/10 Icula válasza:
95%
Vannak olyan emberek mint te barátnőd is hogy a kamaszkorban vonzódnak az idősebb férfiakhoz. Beszélhetsz vele, de a döntést neki kell meghoznia. Neki kell belátni a hogy ez nem helyes. De általában ez elmúlik. Nekem is volt az egyik osztálytársamnak bejött a tesi tanár. De most már undorodik tőle. Szóval fel a fejjel😊
2019. ápr. 16. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi a bajod ezzel?

Veri? Drogot ad neki? Futtatja? C vagy ZS vagy N?

Vagy az zavar, hogy kocsival járnak, normális helyekre, és egy FÉRFI van vele, míg rád csak ecsethajú tinimajmok másznának?

2019. ápr. 16. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

A lovaktól féltsd. A farkuk is nagyobb, meg rúgnak is.

32/f

2019. ápr. 16. 21:52
 4/10 Icula válasza:
60%
Öö.. nem hiszem hogy ettől fél. Én sem örülnék neki ha egy 41 éves férfihez vonzódna a legjobbarátnőm
2019. ápr. 16. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én 34 vagyok és imádom a fiatal nőket de 18 alattival nem kezdenek ki
2019. ápr. 16. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Ez a következménye ha csonka családban nő fel a gyerek. Apa és anyakomplexus, biszexualitás, férfias lányok, nőies pasikák akik azt sem tudják hogy a férfiakat vagy a nőket szeretik-e.

A viselkedésmintákról ne is beszéljünk.

Elkurvult a világ.

2019. ápr. 17. 00:54
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Fura egy logika azt feltételezni, hogy a biszexualitás meg az apakomplexus egy tőről fakad.
2019. ápr. 17. 01:55
 8/10 anonim ***** válasza:
A gyerek a mintát a családból veszi. Ha nincs minta amit kövessen akkor talál magának máshonnan: internetről, médiumokból.
2019. ápr. 17. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Először meg kellene fogalmaznod, hogy szerinted mi a rossz benne, aztán érveket hozni, ami alátámasztja a mondandódat, végül jobb alternatívákat felvillantani.

A korát és hogy az apja lehetne a barátnőd is tudja, ezzel felesleges lenne érvelned. Még az is lehet, hogy neki pont ez tetszik benne.

Úgyhogy más irányból kell megközelítened.

2019. ápr. 17. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok rà féltékeny képzeld el csak féltem ez a férfi elsőnek még azt se mondta el neki hogy gyerekei vannak aztán kiderült van neki 3 amiből 1 et vallot be elsőnek csak neki de lassan ki derült hogy az az 1 gyerek az 3 ..
2019. ápr. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!