Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy magyarázzam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el neki, hogy nem érdekel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeptemberben kezdtem el az egyetemet, rengeteg új embert ismertem meg, hamar sok barátra leltem szert.

November közepén szerelmet vallott nekem egy srác, akivel szinte sose beszéltem, nem vágytam a társaságára mert nem tűnt szimpatikusnak. Elmondtam neki, hogy sajnálom, de nem érzek iránta így. Erre

ott előttem elsírta magát, majd otthagyott.

Decemberben összejöttem a jelenlegi barátommal, akivel tökéletesek vagyunk egymásnak. Január elején egy egyetemi program keretein belül találkoztam. Ott, mindenki előtt hangosan kérdőre vont, hogy képzelem, hogy így bánok vele és komolyan olyan ostoba vagyok, hogy egy olyat választok, mint a barátom. Annyit életemben nem szidtak, mint ő pár perc alatt. A barátom közbelépett, megmondta, hogy kopjon le, majd otthagytuk.

A kialakult helyzet miatt ugye szinte mindannyian otthon vagyunk, a barátom náluk lakik, mert külföldön él, és az ő szüleivel megegyeztek az enyéim, hogy nem kéne utaztatni, náluk maradhat. Ennek mi nyilván nagyon örülünk.

Egyszer kirakott egy képet Instagramon, ahogy a kanapén ölelkezve ülünk és filmezünk. Semmi provokatív nem volt benne. Erre rám írt, hogy miért hergelem (december óta nem is találkoztunk) és nem érti, hogy dobhattam őt (sose voltunk együtt) a barátomért. Lefotózta a combját, ahol vágás (!) nyomok voltak és azzal kezdett fenyegetőzni, hogy megöli magát, ha nem jövök össze vele. Úgy voltam vele, hogy nincs közöm hozzá, hogy mit tesz, letiltottam.

Azóta (pontosabban egy hete) kirakott Facebook-ra egy hosszas irományt, amiben azt részletezte, hogy a fiatal nőknek a bunkó, ostoba és hűtlen férfiak kellenek, majd a végén megemlített példaként, aki így választott.

Komolyan, mit nem ért azon, hogy nem?

Én 21 éves vagyok, mindkét srác 22.

2020. ápr. 8. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust ajánld neki.
2020. ápr. 8. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Megtörtént, nem hatotta meg. Az egyik barátnőm szerint, aki kicsivel többet tud róla, állítólag éveken át járt még az egyetem előtt.

2020. ápr. 8. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Tiltsd le, ne hagyj neki támadási felületet és vigyázz magadra, amikor újra visszatérsz az egyetemre, egy ilyen pszichopatából sajna bármi kitelik. Reméljük ha letiltod mindenhol, akkor elfelejti, mielőtt újrakezdődnek az órák.. NE válaszolj semmire, NE reagálj semmire, azzal csak ártasz a helyzetnek, ha bármilyen párbeszédbe kezdesz vele.
2020. ápr. 8. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magyarázkodni. Tiltsd le a pícs#ba.
2020. ápr. 8. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen helyzetben az a baj még, hogy te érzed magad szarul, neked van lelkiismeretfurdalásod. Nem tartozol neki semmivel!

Nekem volt hasonló, de nem ennyire durva. Ráadásul neki barátnője is volt. Egyik este még az ajtónkban zokogott, másnap reggel meg az iskola folyosóján fintorogva megjegyzéseket tett rám. Később kiderült, hogy mindenféle otromba dolgot terjesztett rólam bosszúból. Mondjuk ott mindenki tudta, hogy valami baja van.

Mindenféle felületről tiltsad le, állítsd be, hogy ne lehessen bejelölni stb. De ezalatt azt értem, hogy te se nézd meg miket rak ki. Ha mégis valahogy ír neked, ne válaszolj!

2020. ápr. 8. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:

A legutóbbi szóváltásunk óta teljesen ignorálom, le van tiltva már mindenhol, és a barátaim jelentős része is letiltotta.

Az említett Facebook posztot is egy barátom fotózta le nekem, de se ő, se mások nem reagáltak rá semmit.

Eleve nincsenek barátai, se senkije, nem értem, miért pont engem talált meg, amikor sose voltam jóba vele. Remélem hamar megunja ezt, már csak a saját érdekében is.

2020. ápr. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!