Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incelek ezt hogyan magyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ezt hogyan magyarázzák?

Figyelt kérdés

Főként azokra az incelekre gondolok, akik azzal jönnek minden félresikerült/bántalmazó kapcsolatnál, hogy a nőnek kevésbé kellett volna felszínesnek lenni, és nem a leghelyesebbre hajtani, és akkor talán nem lett volna ez.

Nos, nekem egy bántalmazó kapcsolatom volt, az is egy olyan sráccal, akinek soha nem volt előttem barátnője, szűz volt, külsőre finoman szólva nem jóképű, és mielőtt ezzel jönnének: nemhogy nem volt gazdag, kifejezetten csóró volt. Természetre, lelkületre pedig a legalja, és amúgy pont olyan dolgokat hangoztat a nőkről, amiket itt szoktak a keményebb szerencsétlen arcok, és beállítja magát áldozatnak.

Ismerkedtem, beszélgettem hasonlóan tárkeresésben szerencsétlen srácokkal, és ők is eléggé lenézték a nőket, és amint jött a visszautasítás, akkor némelyik a halálomat kívánta és minden utolsó qrvának hordott le.

Ellenben a mostani párom kifejezetten jóképű, és senki nem volt eddig velem ennyire szeretetteljes és normális, mint ő.

Nem azt mondom, hogy minden esetben így van, és minden szerencsétlenebb vagy előnytelenebb külsejű srác szemét és minden jóképű normális, de ettől még nem értem, hogy miért hiszik azt egyesek, hogy a stabil, komoly kapcsolat záloga, ha magunkra erőltetünk valami olyan férfit, aki egyáltalán nem tetszik.

2021. jún. 17. 13:03
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azért, mert azt hittem, hogy nagyon "rendes srác", és akkor még hittem az ilyenekben, hogy csak egy szerető barátnő kell neki és akkor ő csodálatos pár, arany ember, aki kompenzálja a külsejét.
2021. jún. 17. 13:29
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Tudod úgy magyarázzák -na nem az incelek- hanem a pszichológia, hogy aki szép, az népszerű és sokan szeretik, emiatt boldog és kiegyensúlyozott. Aki meg nem szép azt nem szeretik annyian, bántják, kiközösítik, emiatt lesz még lelkileg is sérült.

amúgy a vicc az, hogy most ezt mondod: Az a férfi, aki csúnya, az incel lesz. -gyakorlatilag pont egyetértesz velük.

2021. jún. 17. 13:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát, pont nem, ismerek számomra nagyon csúnya férfit, aki szinte soha nem volt barátnő nélkül, és ismerek egyáltalán nem csúnya incelt.
2021. jún. 17. 13:36
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Most akkor döntsd már el, mit mondasz, leírod, hogy

"hogy a nőnek kevésbé kellett volna felszínesnek lenni, és nem a leghelyesebbre hajtani" -mondja a ronda incel

"egy bántalmazó kapcsolatom volt, az is egy olyan sráccal, akinek soha nem volt előttem barátnője, szűz volt, külsőre finoman szólva nem jóképű" -tiszta sor a ronda ex-incel lelkielg sérült

"Ellenben a mostani párom kifejezetten jóképű, és senki nem volt eddig velem ennyire szeretetteljes és normális, mint ő." -a jóképű pasi meg kedves

Tehát ezt írod, hogy "bár nem minden esetben" de általában a ronda srácok sikertelenek, és lelkileg sérültek is.

Akkor nem azt mondod, amit az incelek többsége is?

2021. jún. 17. 13:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem, én azt mondom, hogy azok legtöbbje, akikre marha rendes, kedves főnyereményként hivatkoznak (vagyis akik igazi főnyeremények lennének, ha azon a gonosz, felszínes nők adnának esélyt), marhára nem alkalmas semmiféle kapcsolatra, valamint azt is mondom, hogy ha valaki bántalmazó kapcsolatban van, annak nem az az oka, hogy "felszínes" és neki tetsző párt választott.
2021. jún. 17. 13:48
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Értem, tehát nem akarod érteni, amit én írtam. Ezen nem tudok segíteni.

Ami elsőnek feltűnik, hogy szerinted aki ronda az gonosz, aki meg szép az jó gyerek, és mint írtam is, amúgy ez sajnos igaz, tehát ezen nem kell mit csodálkozni, ez sajnos természetes valahol, a korábbi interakciókból, megnyilvánulásokból.

2021. jún. 17. 14:29
 7/18 A kérdező kommentje:

" szerinted aki ronda az gonosz, aki meg szép az jó gyerek"

Még mindig nem állítottam ilyet, ennyit arról, hogy ki mit nem tud/nem akar felfogni.

2021. jún. 17. 14:31
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Csak tudod akkor miért emeled ki külön hangsúlyosan, hogy a "mostani párom kifejezetten jóképű, és senki nem volt eddig velem ennyire szeretetteljes és normális, mint ő." bezzeg "akinek soha nem volt előttem barátnője, szűz volt, külsőre finoman szólva nem jóképű" tehát a bántalmazó kapcsolat a ronda ex-incellel volt és van helyette a jóképű szeretetteljes.

Erre mondom, hogy igen, ez igaz amit a pszichológia is rég igazolt, hogy a jóképű/szép emberek a több pozitív interakció miatt, amit a kinézetük miatt kapnak sokkal kedvesebbek is általában.

2021. jún. 17. 14:42
 9/18 A kérdező kommentje:

"Erre mondom, hogy igen, ez igaz amit a pszichológia is rég igazolt, hogy a jóképű/szép emberek a több pozitív interakció miatt, amit a kinézetük miatt kapnak sokkal kedvesebbek is általában."

Ezt magyarázd az inceleknek, ők állítják a szöges ellentétét. :D

2021. jún. 17. 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Már bocs kérdező, de éppen te állítod! :D
2021. jún. 17. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!