Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok milyen gyakran fordul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen gyakran fordul elő veletek az, hogy valahol csak úgy oda megy hozzátok egy fiú?

Figyelt kérdés
Azért mert tetszel neki.

2021. jún. 8. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 de ő ajánlotta fel h megadja és tudjuk majd folytatni.
2021. jún. 8. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha oda mennék nap barnított fsziként a nőkhőz, akkor rám hívnák a rendőrőket hogy egy bolond cigány zaklatja őket.. inkább nem bonyolodok ilyen szituba !
2021. jún. 8. 23:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Akkor hozzám miért jönnek oda? Amíg nem olvastam a válaszokat, azt hittem, ez másoknál sokkal gyakoribb, mint nálam. (Félre ne értsetek, egyáltalán nem hiányzik.) Én nem is vagyok jó nő szerintem, és öreg is vagyok(39), évente kb.3x-4x odajönnek. Most nem a kéregetőkre, meg a hittérítőkre gondolok, hanem aki valóban ismerkedési szándékkal jön. Nem ilyen nagyon alja pasik, többen fiatalabbak is nálam. Eddig mindenkit udvariasan visszautasítottam, elfogadta, nem hordott el minden r.bancnak. Szóval most tényleg nem értem. Miért jönnek? Az hozzátartozik, hogy Pesten élek és sokat járok egyedül. Viszont mint írtam, nem vagyok jó nő és r.bancnak se öltözöm. Inkább tök átlagos, szinte már uncsi ruhákban járok. Valaki tud rá magyarázatot, hogy mi alapján mennek oda az "odamenősök" valakihez és máshoz miért nem?
2021. jún. 9. 00:29
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 most tulajdonképpen az a baj h odamennek annak ellenére h nem tartod magad vonzónak?

Énis hamarabb odamegyek egy kutyasétáltatós öltözetű, szabadidőruhás, kapucnis felsős nőhöz, mint egy csinibe öltözött kicsipett nőhöz. Van akinek ez a zsánere.

Sajnálom h ilyen borzalmas nehézségeket kell átélned évente 3-4x h tetszel vkinek, kár h magadnak 5 éve nem fordult elő ennyiszer sztem. Nem lenézlek, tényleg sajnállak h nem tudsz jóban lenni magaddal.

2021. jún. 9. 02:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon ritkán.
2021. jún. 9. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
#14! Félreérted, nekem nincs bajom magammal. Viszont reálisan látok, tudom, hogy nem vagyok szép. Az se érdekel, ha odajönnek és gyakrabban se szeretném. Nem mondtam, hogy zavaró, bár kellemesnek se mondanám. Maga a jelenség érdekel, hogy miért pont azokhoz mennek, akikhez. Ezért írtam, hogy nem vagyok szép, nem azért, mert bajom van magammal, hanem azt az egyszerű logikát kizártam, ha jól néz ki, mennek, ha nem, nem. Az öltözködést meg azért hoztam fel, mert a másik tippem, hogy ahhoz érdemes menni, aki "könnyen kaphatónak" tűnik. Ezt is kizártam, bár esetemben a szabadidő ruha kizárt, abban sose megyek utcára, de kihívó, mindent kipakoló ruhába se. Mint látható,nem tudok férfiaggyal gondolkodni, szóval továbbra is érdekel, miért pont bizonyos emberekhez mennek. Nem sajnálni kell, csak simán kíváncsi vagyok.
2021. jún. 9. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért nem heti szinten, de évi többször előfordul. 2 olyan eset is volt, hogy utánam futott a srác (bár ez már azért elég extrém), olyan is, aki kifigyelt egy plázában (ott dolgoztam), külföldi srác is jött már oda többször is, de többnyire olyankor történik, ha ácsorgok valahol pl, és várok. Bámulni azt rendszeresen szoktak.

Viszont ez amúgy több is lenne szerintem, csak nem gondolom, hogy jó a kisugárzásom, nagyon zárkózott, magamnak való típus vagyok, nem az süt rólam, hogy milyen nyitott, mosolygós lány! A barátomat is a neten ismertem meg, és ő is külföldi, nem tudok azonosulni a legtöbb magyar mentalitásával, szóval nálam amúgy se lett volna esélye sok embernek, külsőtől függetlenül.

2021. jún. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!