Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti milyen gyakran és hogyan kezdeményezitek a szexet? Hogyan hozzátok a párotok tudomására, ha épp megkívánjátok?
Nem ez volt a kérdés, és ilyen állítás nem hangzott el.
Kivételek mindig vannak, csak ritka azért olyan értékes.
Nagy szemekkel ránézek, és kijelentem, hogy szexelni akarok. Ha erre nem történik semmi, akkor bújok, puszilgatom a nyakát, simogatom, ilyesmi. Vagy egyszerűen csak levetkőzöm előtte és szó nélkül behúzom a hálószobába. Mikor milyen hangulatom van.
Ha a szóbeli kezdeményezés annak számít, akkor minden alkalommal én kezdeményezek. Úgy nem nagyon szokott rám mászni a férjem, hogy előtte szóban ne jeleztem volna valamilyen formában (akár a direkt "szexelni akarok", akár valamilyen, kicsit diszkrétebb verziója). Max 100-ból 1x kezd úgy, hogy előzőleg nem jeleztem semmivel a vágyaim.
Nem vagyok nő, de.... Van az a nézés, mikor a pupilla tágabb:)) Ez egyértelmű, ha így néz rám a párom.
Ezen kívül, csak úgy elkap és visz a fürdőbe. Ez is azt jelenti, zuhany és ágyjelenet. Nem szívbajos, a nap bármely pillanatában kezdeményez. Olyankor nincs pardon, abba kell hagynom mindent és irány az ágy.
"Nincs kedved a cickóimmal játszani?"
bumm, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!