Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szórakozóhelyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szórakozóhelyeken milyen gyakran mennek oda hozzátok srácok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kérlek, kort is írjatok.
2019. aug. 29. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Eddig minden alkalommal előfordult

22

2019. aug. 29. 02:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ritkábban járok, de mindig megtalálnak engem és a barátnőimet.

21/L

2019. aug. 29. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Életem során talán háromszor voltam ilyen helyeken, és nem tervezek ezen változtatni.

Első alkalommal senki nem jött oda, csak barátnőm elment pasizni (fogalmam sincs, hogy hány fiúval kavart, de sokkal), aztán megsajnált, hogy egyedül maradtam, és hozott nekem valakit... Az nem tudom, hogy számít-e, mert nem magától jött oda, de nem ment el.

Másodszorra egy társasággal voltunk, 3 lány, 2 fiú, akkor senki nem jött oda.

Harmadszorra egyetlenegy fiú akart táncolni, de mondtam, hogy nem fogok, mert nem tudok, de csak berángatott középre, aztán fél perc után otthagyott, mert tényleg nem tudok táncolni...

2019. aug. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!