Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szórakozóhelyeken szoktál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken szoktál ismerkedni?

Figyelt kérdés

Általában baráti társasággal mész vagy egyedül?

Szerinted szórakozóhelyen nehezebb ismerkedni?

Sokan amiatt utasítják el,mert hogy ilyen helyeken csak futókalandokat keresnek az emberek.

2019. jan. 26. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
59%

Nem szoktam, és csak régebben jártam el baráti társasággal.

Ismerkedni vagy odacsapódni társasághoz nem nehéz, de az ilyen adag kapcsolatokból kihozni bármit viszont már nehéz. Én ezt inkább úgy tudom elképzelni, hogy olyanokkal véletlenszerűen jobban megismerkedni akit amúgy látásból ismersz, de különösebben nem nagyon beszéltetek soha. Bár ez főként falvak és kisváros esetén valósítható meg.

Sokan szerintem csak elmennek a baráti körrel kimozdulni az ilyen helyekre, főleg az idősebb korosztályban és nem keresnek semmiféle kapcsolatot..

2019. jan. 26. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha még elolvassa valaki: szórakozóhelyen IS szoktam, meg ahol tudok. Nálam az ismerkedés a szűk keresztmetszet, mert sosem voltam jó a páros beszélgetésekben. Társasággal szívesen megyek, de csak fiatalon stresszeltem magam az egyedül történő diszkóba menéssel. Eleve úgy 24 éves korom óta tudok egyáltalán táncolni ezeken a helyeken. Engem érdeklő koncertre, előadásra egyedül is elmegyek bármikor.

36F

2022. dec. 27. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!