Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag férfiak nektek fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfiak nektek fontos, hogy a párotok is gazdag legyen?

Figyelt kérdés
Összejönnètek egy szegény vagy átlagos lánnyal?
2021. jún. 8. 17:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem teljesen más a személyiségem...Budapesten a 2. kerületben dolgozom jelenleg egy étteremben és nap mint nap gazdag vendégekkel vagyok körülvéve...de valahogy ahogy ezekre az agyonplasztikazott nőkre ránézek egyiket sem irigylem. Még akkor sem, ha én egy éttermi dolgozó vagyok nekik. Az én személyiségem lételeme az, hogy gondoskodhassak másokról és ebbe beletartozik főként a családom. Az, hogy én ne csináljak semmit csak szalonból szalonba jarjak, azt el nem tudom képzelni.
2021. jún. 8. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem fontos, ha én keresek annyit, hogy kettőnknek is elég, az sem érdekel ha minimálbért keres.

Én csak annyit várok el, hogy dolgozzon. Nem elsősorban a pénz miatt, hanem maga miatt. Az sem érdekel, ha az ő keresetét egy az egyben magára költi, és én fizetem a közös költségeket.

Dolgozzon, legyen értelme az életének (rajtam kívül is), és inkább cisnáljon olyat, amit szeret csinálni, akár kevés pénzért, mint hogy olyat amit nem szeret, de jól keressen vele.

Ha szeretem a párom, nem sajnálok tőle semmit.

2021. jún. 9. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:
felszólgáló nőként akkor mit is érdekelnek a gazdag palik, ha közben meg lenézed a gazdag nőket?? ezt írigységnek hívják kis angyal !
2021. jún. 9. 23:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok irigy rájuk..pont ezt mondom..mert lerí róluk, hogy nap mint nap semmit nem csinálnak csak lehúzzák a pénzt a pasirol.. ha visszaolvasnad amit végig írtam, akkor nem ezt vonnad le, angyalom!
2021. jún. 10. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

elhiszem bele látsz, de valamilyen szinten írigyled az életüket.. valaha ők is csoró nők voltak, csak magukba bolondították a bugyuta gazdag palit...

Neked mi fontosabb az emberi érték, vagy a pénZ?

2021. jún. 10. 00:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem nem irigylem őket...mondom engem az nem elégít ki,ha valaki eltart és elkenyezteti a seggem. Szeretnem azt a pasit pénz nélkül is..az ha van pénze az csak extra. De ha gazdag pasim lenne, akkor sem tamaszkodnek rá..önerőből biztos gyűjtenék saját lakásra vagy ha arra nem is jönne össze, akár saját kocsira vagy bármire, hogy érezze, azért nem függök tőle. 21 évesen sem függtem senkitől és most sem. Nem ezután kívánom elkezdeni.
2021. jún. 10. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!