Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, és nők, ti szoktátok nézegetni gazdag fiatal lányok instáját?
Abban a tudatban, hogy ha nő vagy:
-Soha nem lesz ennyi pénzed és ilyen külsőd
Ha férfi vagy:
-Soha nem lesz ilyen nőd
Magamtól nem nézegetem, de ha berakják a linket akkor rákattintok, és kíváncsi vagyok miért van elájulva annyira valaki xy csajtól.
Utána konstatálom, hogy neki ilyen az élete és kész. Se a pénzét(?), se a külsejét nem irigylem.
Nem. Tájképeket, festményeket nézek az instagramon, a celebek nem érdekelnek. Tévét sem nézek, soha nem vagyok képben az aktuális celebműsorokkal kapcsolatban. (néhány ember viszont csak erről tud beszélni...)
22N
A gazdag fiatal lányok többnyire luxusprostik egy külföldi országban vagy egy milliomos pasija tolja alá a lóvét, olyan barátnő meg pont nem kellene, annyi pénzem meg úgysincs, hogy megdugjam szóval nem érdekel.
Meg egyébként sem vagyok instagrammon. Szerencsére sok szép fiatal nem qrva lány is van.
Hát ilyen még sose volt velem.. Nem tudok egy kirakatnőre féltékeny lenni. Reggel ugyan olyan kócosan kel föl mint én, ahova el akarok jutni oda én is eljutok, a külsőmmel abszolút meg vagyok elégedve, és van egy párom aki jópár éve velem van. Több vagyok, mint ezek a nők és ezt nem egoizmusból mondom. Én megdolgozok mindenért. Szeretem magam, nem kell más emberek visszaigazolása. Igazi vagyok, egyéni, eredeti, nem valami műcica. Az emberek a személyiségemért szeretnek. Az átlag nők 90%-a több, mint ezek a kirakat valamik.
Amúgy nincs instagramom, nem is lesz soha, de tudom miről van szó.
Sok mindentől lehet gazdag egy fiatal lány, nem csak ezektől, utolsó.
Pl. én victoria secret modelleket nézegetek, ők nem luxusprostik még is van pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!