Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, és nők, ti szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, és nők, ti szoktátok nézegetni gazdag fiatal lányok instáját?

Figyelt kérdés

Abban a tudatban, hogy ha nő vagy:

-Soha nem lesz ennyi pénzed és ilyen külsőd

Ha férfi vagy:

-Soha nem lesz ilyen nőd

2017. dec. 17. 17:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Magamtól nem nézegetem, de ha berakják a linket akkor rákattintok, és kíváncsi vagyok miért van elájulva annyira valaki xy csajtól.

Utána konstatálom, hogy neki ilyen az élete és kész. Se a pénzét(?), se a külsejét nem irigylem.

2017. dec. 17. 18:02
 2/23 anonim ***** válasza:

Nem. Tájképeket, festményeket nézek az instagramon, a celebek nem érdekelnek. Tévét sem nézek, soha nem vagyok képben az aktuális celebműsorokkal kapcsolatban. (néhány ember viszont csak erről tud beszélni...)

22N

2017. dec. 17. 18:03
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem, még az ismerősök instáját se nézem. Elég magamutogatás van facebookon.
2017. dec. 17. 18:05
 4/23 anonim ***** válasza:
Csak ha linkelik
 5/23 anonim ***** válasza:
Elég szar felfogás.
 6/23 anonim válasza:
Elvétve igen, és nem zavar, hogy soha nem lesz olyan nőm, mert lehet nála jobb is. Csak ugyebár ez relatív.
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

A gazdag fiatal lányok többnyire luxusprostik egy külföldi országban vagy egy milliomos pasija tolja alá a lóvét, olyan barátnő meg pont nem kellene, annyi pénzem meg úgysincs, hogy megdugjam szóval nem érdekel.

Meg egyébként sem vagyok instagrammon. Szerencsére sok szép fiatal nem qrva lány is van.

8/23 anonim ***** válasza:

Hát ilyen még sose volt velem.. Nem tudok egy kirakatnőre féltékeny lenni. Reggel ugyan olyan kócosan kel föl mint én, ahova el akarok jutni oda én is eljutok, a külsőmmel abszolút meg vagyok elégedve, és van egy párom aki jópár éve velem van. Több vagyok, mint ezek a nők és ezt nem egoizmusból mondom. Én megdolgozok mindenért. Szeretem magam, nem kell más emberek visszaigazolása. Igazi vagyok, egyéni, eredeti, nem valami műcica. Az emberek a személyiségemért szeretnek. Az átlag nők 90%-a több, mint ezek a kirakat valamik.

Amúgy nincs instagramom, nem is lesz soha, de tudom miről van szó.

2017. dec. 17. 18:13
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem. Kiskutyákat szoktam nézni, vicces szövegeket, sütikről képeket. Sztárokat is követek, Chris Hardwick, Tom Hanks, Kristen Bell.
2017. dec. 17. 18:13
 10/23 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet gazdag egy fiatal lány, nem csak ezektől, utolsó.

Pl. én victoria secret modelleket nézegetek, ők nem luxusprostik még is van pénzük.

2017. dec. 17. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!