Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, és nők, ti szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, és nők, ti szoktátok nézegetni gazdag fiatal lányok instáját?

Figyelt kérdés

Abban a tudatban, hogy ha nő vagy:

-Soha nem lesz ennyi pénzed és ilyen külsőd

Ha férfi vagy:

-Soha nem lesz ilyen nőd

2017. dec. 17. 17:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
vagyis: Jaguar-Warrior neked szólt, csak azóta írtak
2017. dec. 17. 18:16
 12/23 anonim ***** válasza:
De amúgy mi számít gazdagnak? Milliók vagy pár százezer?
2017. dec. 17. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
ki számít gazdag lánynak? Linkelj egy profilt.
2017. dec. 17. 18:18
 14/23 anonim ***** válasza:
En abban a tudatban szoktam nezegetni, hogy -tobb penzem lesz es jobb nom mint ezek :)
2017. dec. 17. 18:20
 15/23 anonim ***** válasza:
(Victoria's Secret modelleken minden nagyember átmegy. A showbiznisz, a modellszakma, a filmipar tele van perverzekkel és pedofilokkal. Aki előrébb akar jutni, annak bizony egy-két menetet be kell vállalni.)
2017. dec. 17. 18:20
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Ja persze mindenki aki jobb nálad az valami rosszat tett, és akkor már nem is olyan szar, hogy te nem vagy olyan jó.
2017. dec. 17. 18:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem azt az oldalt. Abszolút nem ad nekem semmit. Ezt az alapján szűrtem le, amikor párszor rátekintettem. Fúúú, meg is őrülnék, ha ilyen partnerem lenne a jövőben, akinek ezek a virtuális valóságok számítanak.
2017. dec. 17. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem nézegetem, szerencsére elégedett vagyok a külsőmmel és szeretem magam. ( bocs, ha beképzeltnek hangzik, nem annak szántam. tehetnék ki én magamutogatós képeket, de leszharom, mivel van valódi életem. )

Szerencsére a párom sem agyhalott férfi, így ő sem nézeget instagramot.

26N

2017. dec. 17. 18:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem nézegetek instagramot egyáltalán. Random gazdag emberek képeit meg minek nézegessem? Mi ott a hozzáadott érték?
2017. dec. 17. 19:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem irigykedek, csak konstatálom, hogy mások, mint én. Nekem is megvan az insta-kompatibilis életem, csak nem magamat posztolom, hanem a munkámat.
2017. dec. 17. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!