Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, és nők, ti szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, és nők, ti szoktátok nézegetni gazdag fiatal lányok instáját?

Figyelt kérdés

Abban a tudatban, hogy ha nő vagy:

-Soha nem lesz ennyi pénzed és ilyen külsőd

Ha férfi vagy:

-Soha nem lesz ilyen nőd

2017. dec. 17. 17:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, mit dolgozol?
2017. dec. 17. 20:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Párszor ránézek az ilyenekre, ha linkelve van vmilyen oldalon egy hozzászólás vagy hír alatt. Ha természetesen szép nőkről van szó, irigykedem picit, de eljutottam már odáig, hogy ha túl sokat időt töltök ezeknek a nézegetésével meg önsajnálattal, nem lesz jobb dolgom tőle. Ha ilyen szétműtött plázap...król van szó, nem is baj, hogy nem lesz lyen külsőm. A gazdagság meg sosem érdekelt... nyilván csóró sem akarok lenni, de az sosem volt nekem szempont, hogy legyen annyi pénzem, hogy tudjak venni 600 dizájner táskát. Nem vagyok ennyire mohó.

28N

2017. dec. 18. 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Abban a tudatban, hogy ha nő vagy:

-Soha nem lesz ennyi pénzed és ilyen külsőd

Barcsak ne lenne

2018. jan. 31. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!