Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar valakit, ha a gazdag férfiak (vagy akik értenek a nőkhöz) "modellekkel" járnak?
Nem értem a korábbi kérdést. Talán Lionel Messi-nek a szomszédlánnyal kellene pózolnia? Alap, hogy a sikeres férfiak a legszebb nőket veszik maguk mellé.
Ugyanígy alap az is, hogy akik értenek a csajokhoz, nyilván azt fogják kiválasztani, aki jól néz ki. Ha valakinek mondjuk a teltkarcsú nők jönnek be, akkor nem egy dagadt csúnya nőt fog kefélgetni, hanem egy olyasvalakit, aki kb. Ashley Grahammal van egy szinten.
A miért-re pedig a válasz: evolúció.
"Alap, hogy a sikeres férfiak a legszebb nőket veszik maguk mellé."
Erre végtelen számú ellenpéldát tudnék mondani. Inkább úgy fogalmaznék, nagyobb a lehetőségük, hogy megtalálják a megfelelőt, aki nem feltétlenül a legszebb a kívülállók számára.
"Erre végtelen számú ellenpéldát tudnék mondani"
Kérem azokat az ellenpéldákat. :D
Egyébként igazad lehet. De azért a nagyon gazdag és befolyásos férfiaknál kicsit más a helyzet. Náluk például úgy vettem észre, hogy vannak bizonyos elvárások.
Donald Trump például sok nőt megkaphatna, mert tekintélyes, gazdag ember, és fiatalos is. De az emberek nem néznék olyan jó szemmel, ha az USA elnökeként modellekkel randizgatna, ez komolytalan dolog. Az viszont talán elvárás, hogy házasságban éljen, egy SZÉP felesége legyen. Melania Trump-nak tehát nincs más választása, jól kell kinéznie.
Most csak egy ellenpéldát írok, van más dolgom is. Éppen
ómost jött velem szembe a neten.
Sting felesége 65 éves, 92 óta házasok. ROckzenész imidzséhez illene a nőfalás. Mint az egyik leggazdagabb zenész, bárkit megkaphatna, a hamvas cicababákat is.
Ez jó példa! Sintg-ről nem gondoltam volna, hogy olyan idős felesége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!