Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kellemetlen, ha egyetemen kivül összejöttem egy leendőtanárommal?
Persze hogy kellemetlen, senki sem akarja, hogy az exe legyen a főnöke..
Ezen kívül más bajod nem lesz, max megszivat vagy megpróbálja veled újra kezdeni, vagy mégjobban kiábrándul, mikor rájön, hogy milyen béna vagy a tárgyban, amit tanít..
Nekem utána volt hasonló, hogy tanított, de én nem mentem bele, mert férje van, gyerekei, aztán sz*patott rendesen, bizonyítani nyilván nem tudom, beszélgetéseink alatt még én voltam kedves, tehát, írásos dolgok szerint még inkább lehetne rám sütni azt, hogy "nyomultam", miközben majdnem letepert, dehát ennek meg írásos nyomai nincsennek semmilyen formában, tapasztalt és már biztos eljátszotta ezt párszor.
Most meg azon agyalhatnék, hogy államvizsgán, ha ott lesz a bizottságban akkor szivatni fog-e.
Szóval, jobb ezeket elkerülni szerintem, ha lehet, jó "kalandnak" látszik, de rohadtul nem csak az lehet belőle.
Ha békében válltatok el, akkor nem hiszem, hogy van miért aggódnod. Nálunk lappangó szinten vannak konfilktusok és kimondatlan dolgok, ezért van a játszma.
Még akkor jöttünk össze, amikor fogalmam sem volt, hogy taníthat. Végül elkezdte a phd fokozat szerzését, és kiderült, hogy a mi karunkon tanít. Egyébként hajadon a huszas évei végén jár, szóval nem az a 40-s, családos faszi esete. Teljesen egyetem kívül találoztunk egyébként tavaly egy kiállításon, amikor nyáron már kinyitottak.
3. Miért akarnék dicsekedni?
Hajadon?
Nem családos faszi? Várj, akkor ő a nő? Szerintem akkor korrekt lesz, kivéve ha megcsaltad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!