Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt itt el az oldalon, hogy aki kritizálja a nőket, annak biztosan nem jutott nő/az incel?
Ez a fajta személyeskedés teljesem megöli a racionális vitát, észérvek helyett ugyanis az illető személyt támadják. Egyébként amikor a férfiakat kritizálják, nem jön elő, az, hogy "neked nem volt még pasid" érv. Hogy van ez akkor?
Vannak olyan témák, amikor az illető magánéletét szükségtelen elemezni, ha tudja megfelelően bizonyítani az állítását.
Egyébként meg, aki végigondolja ezt a fajta sárdobálást, rájöhet arra, hogy a fanatikus nővédők i okozzák a kárt, ugyanis a tevékenységükkel ezt sugallják:
Csak akkor lehet jó véleménnyel lenni a nőkről, ha azok dugnak veled = ahhoz, hogy egy nő elnyerje egy férfi jó véleményét dugni a kell vele. Ha ez nem történik meg, akkor = automatikus a rosszvélemény.
Ezt tanítják itt egyesek a nőkről, ami gyomorforgató.
Mert gyávák érvekkel vitázni.
Mert az incelezést rögtön felpontozzák.
Mert ők maguk is frusztrált prolik, akiknek csak annyi jutott, hogy itt acsarognak.
Mert ide általában a magányos nőgyűlölők járnak, akik csak itt tudják kiadni a frusztrációjukat.
De szerintem sem helyes kizárólag őket szexistának tartani; rengeteg olyan férfi van aki lenézi a teljes női nemet, és bizonyos nők rossz tulajdonságait kivetíti az egész női nemre, miközben van barátnője/felesége.
Azt mondani hogy csak a magányuk miatt szomorú férfiaknak lehet szar véleményük a nőkről ártalmas, hiszen a szexizmus nem ezen múlik. Aki szexista, az szexista egyedül is, és társ mellett is.
Én csak azt szoktam incelezni, aki maga is leírja, hogy nem volt még nője, és akkor löki a nőgyűlölő dumákat, amiknek az a lényege, hogy a női nem egészének és az irreális elvárásaiknak köszönhető az, hogy még nem tudta vkinek a p...jába bedugni a farkát.
Akiről nem tudom, volt-e nője, és jön ezzel a "a nők így, a nők úgy, a nőknek a külső és a pénz a fontos mind" dumákkal, azt sok simán nőgyűlölőzöm.
"De aki kifejezetten a nők egy csoportjára tesz kritikát, elválasztva őt másoktól, az nem incel."
Mint te, aki luqrvaz minden olyan nőt, akinek alkalmi kapcsolata volt? Bocs, a qrváknál is rosszabbnak tartja őket.
Ne csodalkozz, ha lúzernek néznek.
"Igenis, akinek volt jó párkapcsolata, és/vagy köze volt értékes nőkhöz, az utána nem fogja szidni a női nemet."
Vitatnám, nekem mázlim volt kifogtam egy nőt, aki más de azért sokra igaz, amit itt írnak az "incelek".
Pattanásos, és aszott sem vagyok :( Belédszerettem? Fújj :D
Igen, neked mázlid volt, mert kifogtál egy képzeletbeli nőt:D
19-es, most lassan olvass, hogy biztosan megérts:
Nem tudom mit írtam, amit ennyire a lelkedre vettél, hogy így kommentelgetsz nekem. Igazából nem is érdekel. Ami viszont tény, hogy ez a gyerekes anonim acsargás a gyáva gyenge emberek jellemzője.
Én nem tudom, hogy mi siklott félre ennyire az életedben, hogy névtelen gyűlölködésben éled ki magad. Hogy szeretethiányos vagy, a külsőddel van baj, a szüleid nem szerettek - ezt neked kell tudnod.
Nekem azért gyanús, hogy a való életben egy ijedt kislány vagy lélekben. Mindenesetre én nem kívánok részt venni egy ilyen gyerekes végtelen kommentháborúban. Ha van még mondandód, írj privátot, akár arra is adok lehetőséget, hogy a szemembe mondd, nevedet arcodat vállalva. Még talán az is kiderül, hogy nem vagy te olyan hárpia, mint amilyennek itt előadod magad.
Viszont ez amit csinálsz, ez szánalmas. Szóval vagy írj privátot, vagy némulj el.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!