Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan vicces néhány nő, hogy olyan dologgal kritizálja a másikat, ami rá is igaz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 10:13
1/8 anonim válasza:
mire gondolsz ? de igazad van :)
2/8 anonim válasza:
Erről anyám jutott az eszembe :)
3/8 A kérdező kommentje:
konkrét példát nem akarok írni most több okból se, de saját fülemmel hallottam több ilyet is
2015. ápr. 22. 10:22
5/8 anonim válasza:
Na mondd mar.
Egyebkent azert, mert magukat igy akarjak jobb azinben feltuntetni, azzal, hogy a masi hibajat nagyitjak fel.
6/8 anonim válasza:
Lehet igaz, de en nokent tapasztaltam forditott esetet. A sajat hibait vetitette ki ram, rohejesen ervelt.
7/8 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak is. Igazából ez nem az illető nemétől függ, van ilyen embertípus és kész.
8/8 anonim válasza:
Nekem az tetszik mikor letramplizza egyik a másikat,és persze Ő mégbénább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!