Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, vagy mit tegyek? Többi lent! Ne nevess ki, ne kritizálj a kérdésért!
Korábbi írta, h legyél te is se**fej vele, s meglátjuk, h mi lesz. Nem tudsz semleges lenni vele, én ennyi szívatás után még negatív is lennék vele, akármennyire is szerettem sztem korábban.
Vágd el a torkát emberke, te nagyon hülye vagy ma. :D
Figyu, szerintem hagyd a lányt! :)
Valószínű hogy csak szánalomból írkál vissza, sajnál téged, hogy annyit gürizel. Szerintem felesleges utána epekedned, ha akart volna tőled valamit, már két év alatt megtette volna. És amúgy is ő már biztos boldog MÁSSAL!
Gondolom nem véletlen hogy nem akar veled találkozni, eléggé rémisztő ha valaki ennyire teper.
Hagyd őt békén, így lesz a legjobb.
NE írj neki sms-t, ne hívd fel telón, leveleket se írogass neki, semmi ilyesmi, mert NEM FOGJA SOHA SE VISZONOZNI! Tudom, fájó de ez van.
Ja és az meg hogy hol vásárolja meg a kis vizét legyen az ő dolga. TE csak szépen húzd le neki és ennyi. Lépj tovább és keress olyat aki tudja viszonozni az érzéseid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!