Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Ha hirtelen örökseghez jutnátok, és a pasitok akivel egyutt vagytok féléve, elveszti a munkahelyét és nem tudja kifizetni a villanyszámláját, rezsit
Ti segítenétek rajta ?
Tehat nem is tudom ha lehet kölcsönnek nevezni, mert kicsi a valószínũsege, hogy a penzt ilyen esetben viszontlátja az ember.
Nem tudni mikor talál munkát, ha akkor még együtt lesz az ember.....
Segítenék persze. Örökség nélkül is. De annyi megtakarítása sincs, hogy a rezsijét fedezze?
Én is elvesztettem tavaly a munkám, 2 hónapig nem is találtam.. Szűkösen, de eléldegéltem segély nélkül is. Albérletben..
Hinnye bazzeg. Remélem, a pasi ugyanígy kérdést ír ki a gyakorira, amikor étterembe mész az ő pénzén.
Másrészt akármelyik havernak fizetném pár hónapig a rezsit, ha bajban lenne, ki az az állat, aki nem? Ki az az állat, aki a párjának sem? Emberek vagytok ti vagy taplógombák?
Eleve nem lenne olyan pasim aki hónapról hónapra éldegél mert nem tud bánni a pénzzel.
De tegyük fel hogy ilyen pasim van. Csak fél éve vagyunk együtt, együtt sem élünk. Nem fizetném ki a számláit, soha nem visszatérítendően. Esetleg, nagyon csak esetleg, kölcsönt adnék neki, de valószínbb az, hogy nem. Mielőtt a 4-es meg a hozzá hasonló nyomorékok nekem esnének: fordított esetben én sem kérnék vagy fogadnék el pénzt a pasitól akivel néhány hónapja járok. Nem akarnék a lekötelezettje lenni és kiszolgáltatott helyzetbe hozni magam. Kérnék bárki mástól, szüleimtől, testvéremtől vagy legjobb barátoktól. Tegye ezt ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!