Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
4 éve együtt vagyok a párommal, úgy érzem már nem vagyok belé szerelmes viszont szeretem, általában kívánom is őt. Most akarunk összeköltözni,szerintetek így is költözzek vele össze,hogy nem vagyok belé már szerelmes? Jól megvagyunk. De a legfurcsább az egészben az az hogy nem szokott annyira hiányozni,hogy szomorú legyek azért,hogy nincs velem,lehet hogy azért mert introvertált vagyok és szeretek egyedül is lenni? Általában napi szinten találkozunk. A leghosszabb idő egymás nélkül az a 3 nap, ilyenkor egy kicsit hiányzik,de csak egy kicsit! Ti mit tennétek a helyemben?2021. febr. 10. 08:03
1/5 anonim válasza:
Ha gőződ nincs, mit akarsz ettől a kapcsolattól, márpedig a leírás alapján erre lehet következtetni, ne költözz vele össze. Nem vagy szerelmes, pont. Innentől kezdve kár erőlködni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az a gond, hogy 0-24 együtt vagytok. Meg kéne beszélni, elmondani, hogy érzel. Mi is így voltunk
3/5 anonim válasza:
Nem költöznék, csak felesleges hurcolkodás lenne 2x is, mert nem tartana sokáig. Ha most ez van, úgy majd idegesíteni is fog.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán lány vagy, vagy fiú? Ha fiú vagy, isten ments összeköltözni egy ilyen semmilyen kapcsolatban, de még egy lánynak is meggondolandó.Bár ők a házasság miatt mindenre képesek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!