Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy lány, aki tetszik nekem és szinte biztos, hogy én is neki. A probléma ott kezdődik, hogy ő Svédországban lakik és webkamerán tartjuk a kapcsolatot, napi több órát beszélünk, meg mellette egész nap írogatunk. Én most vállaltam el egy munkát szinte csak miatta Németországban 2hét munka/ 1 hét pihenő munkarendben, hogy tudjunk egymásnak esélyt adni, de ezt ő még nem tudja, (hogy miatta jöttem ki). Azt mondta, hogy ha közelebb lennénk egymáshoz, akkor nyitott lenne rá, hogy megpróbáljuk együtt, de szerintem szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy valóban oda mennék, pedig én kész vagyok bárhol leélni az életem vele. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt első körben próbáljam meg kamerán keresztül tisztázni, vagy pattanjak kocsiba és hívjam személyesen randira? Utóbbira azért hajlok, mert ezzel bizonyítanám, hogy számomra a távolság nem akadály, bármikor leküzdhető. Mit tennétek a helyemben, illetve hogyan reagálnátok a lány helyében?
25 évesek vagyunk.
Németország bár tényleg közelebb van, de kétlem hogy erre gondolt. Minimum egy ország és max. talán 1 óra körüli távolság, hogy tudjatok találkozni, magyarul a svédeknél kellene akkor nézelődni neked is, lehetőleg a város közelében ahol lakik.
Ez az egyik része, a másik hogy kicsit félelmetes ahogy hozzáállsz. Oké hogy gyerekkorban jóban voltatok, de eltelt elég sok idő, felnőttetek már mindketten - legalábbis így kéne lennie, de a viselkedésed eléggé gyerekes és szétszórt. Munkát vállalni "meglepetésként"? Ha ennyire a kapcsolat miatt csináltad, akkor megkellett volna beszélni vele hogy hogyan induljatok el a közös úton, például mikor találkozzatok először legalább egy randira, hol nézz melókat, összeköltöztök-e, stb..
Jó hogy nem elé állsz random, hogy szevasz Jolika, megjöttem. Szerinted hogy reagálna erre valaki? Creepy. A kétségbeesésed és a megszállottságod szerintem már túllép egy határt.
"A probléma ott kezdődik, hogy ő Svédországban lakik és webkamerán tartjuk a kapcsolatot,"
Ez a történet itt ért véget.
Németországba kimész miatta, akkor már annyi eszed lehetett volna, hogy Svédországba mész, még segített is volna szállást, sőt, akár állást találni.
De ez mire volt jó? Ugyanúgy távkapcsoalt marad.
Persze, pattanj kocsiba és hívjad randira. Garantálom, hogy többé nem hallasz felőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!