Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon valóban sok a hivatásos szexmunkás nőnemű felhasználó? És amikor épp nincs “jobb” dolguk, itt lógnak?
Figyelt kérdés
Tök érdekes, hogy mennyire összetartónak mutatják magukat itt a nők, és lehet, hogy pont ismerik egymás férjét, párját egy kis munka utáni buja órának köszönhetően.2021. máj. 31. 14:31
11/27 anonim válasza:
#10 kívánom hogy egyszer végre juss el te is 😂😂
12/27 A kérdező kommentje:
Engem nem lehet, nekem nincs feleségem. De elmondják, hogy milyen sok házas férfi megy hozzájuk. Sokszor csak beszélgetni. Úgy is hirdetnek direkt, hogy barátnő hangulat várja stb.
2021. máj. 31. 14:49
14/27 A kérdező kommentje:
11, Köszi, de még inkább professzionális cicákhoz járok.:)
2021. máj. 31. 14:51
16/27 A kérdező kommentje:
Nagyon durva, hogy mennyi fiatal jár érett profihoz. A 30 as 40 es férfiak nagy része sokszor csak kényeztetni megy fel. Nem is értem.
2021. máj. 31. 14:54
17/27 anonim válasza:
Ja ez most ilyen bűntudatkeltő kérdés akar lenni?
18/27 A kérdező kommentje:
15, édes vagy.:) Csók...:)
2021. máj. 31. 14:55
19/27 anonim válasza:
Pedig nem nagy truváj megérteni. Mert szeretetből senki sem kényezteti a te félédet aki szerint minden nő qrva. Ezért kívánom hogy végre egyszer juss el te is, ne csak álmodozz. Hátha segít rajtad ☺
20/27 anonim válasza:
Előbbi Balázska 16-osára ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!