Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ez a roven nevű felhasználó? Miért ír rám bunkó kioktató és trágár üzeneteket? Unatkozik esetleg? Vagy elmeroggyant?
Nekem is volt hozzá szerencsém :D
Le b*szott gyakorlatilag hogy mit képzelek magamról, amiért kijelentettem, hogy én személy szerint szeretem ha a pasi mikor először megcsókol megfogja a nyakam is (mivel egy ilyen kérdés volt, hogy illik-e, s mit szólnak hozzá a lányok). Merthogy ő sosem lenne olyan könnyűvérű hogy ezt meg engedje, hisz ahhoz kell bizalom. :D mondom oké :)))))))))))))))))))))) azóta tiltó listán van.
Jajj, ő már nekem is írt. Jellemzője a siralmas íráskép, a helyesírási szarvashibák és a bunkó stílus. Elsőre csak röhögtem rajta, de egy időben naponta írogatott.
A mondanivalója összefüggéstelen, az érvei banálisak, így nem tudom őt komolyan venni.
Engem is megtalált már....:))) Annyira összefüggéstelenül írt, hogy egyszerűen nem bírtam kihámozni, hogy mit akar, de nyílván nem is érdekel.
sokiisler és edesmezes szerintem ugyanaz a felhasználó:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!