Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a rovatban az felhasználók egy közösség tagjainak érzik magukat?
Figyelt kérdés
Hiszen itt vagyunk, kommentelünk. Beszélgetünk, vitázunk egymással. Ez egy közosségnek tekinthető?2020. márc. 6. 22:11
1/16 anonim válasza:
Nem tekinthető annak, mert mindezek a dolgok nem rendszeresek.
2/16 anonim válasza:
Én egyáltalán nem. Más rovatokban soķkal jobb közösségek alakultak ki. Itt túl sokan vannak.
4/16 anonim válasza:
Én soha nem éreztem magam semmilyen közösség tagjának, szerintem az egész "közösség" meg "csoport" fogalom csupán egy kreált illúzió, ami a "benne lévők" lelkivilágának megnyugtatására szolgál.
5/16 anonim válasza:
Nem, mert sokan vagyunk, írogatunk, de nem nagyon tudunk egymásról semmit sem.
7/16 anonim válasza:
Nem. Az itteni közönség 95%-val feltehetően egy mondatot sem akarnék élőben váltani.
8/16 Noren1989 válasza:
Nem, max a néhány random emberkével, akivel beszélgetek, de velük sem igazán.
9/16 anonim válasza:
Nem az. Itt, ha privátot mersz írni normális hangnemben, ugyanúgy bunkóznak, vagy baxnak válaszolni. Több év itteni tapasztalata beszél belőlem. A magyarok mocskosul zárkózottak, gyanakvók, barátságtalanok. Szoktam tesztelni a válaszolókat kretén kérdésekkel, amik valójában egy magasabb intelligenciát kívánnak meg, hogy mögé láss. 8-9/10-nek lövése sincs a dologról. Gusztustalan, mennyire pesszimista társaság van itt egy-két üdítő kivételtől eltekintve.
10/16 anonim válasza:
Nem, de annak tűnik!
Más kategóriákban sokkal közelebbiek vannak, pl. Ételek,italok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!