Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon valóban sok a hivatásos szexmunkás nőnemű felhasználó? És amikor épp nincs “jobb” dolguk, itt lógnak?
Figyelt kérdés
Tök érdekes, hogy mennyire összetartónak mutatják magukat itt a nők, és lehet, hogy pont ismerik egymás férjét, párját egy kis munka utáni buja órának köszönhetően.2021. máj. 31. 14:31
1/27 anonim válasza:
Nem, van pár elvált 40-45 körüli unatkozó nő, meg pár hülye, aki nap mint nap egymásnak ellentmondó kérdést tesz fel ugyanazon téma körül, majd várja a becsmérlő válaszokat, hogy ezzel erősítse meg a világnézetét, hogy a világ gonosz, mindenki ellene van és csak neki van igaza akármi is legyen az.
2/27 anonim válasza:
Mint ahogy ezt a kérdést is pont az egyik ilyen hülye tette fel ;)
3/27 anonim válasza:
Kiéhezett tinifiúkból van sok, akik egymás agyát húzzák.
4/27 anonim válasza:
41 éves vagyok, Olaszországban élek. Én vagyok a madám. Minden gyk-s lánynak én adom itt a melót, ide járnak ki. Igaz lányok?
Ezt a kérdést te jó ég 😨😒 meg az 1-es aki szerint nő írta ki. Inkább frusztrált incelek, mint az összes többit.
5/27 A kérdező kommentje:
Őszintét megvallva, 2 éve járok prostikhoz heti 3-4 alkalommal, mindig újakhoz..és nagyon soknak ez az oldal van megnyitva laptopon. Egy idő után rákérdezgettem tőlük és azt mondták, hogy ide csak “úgy” lógnak..
2021. máj. 31. 14:40
7/27 A kérdező kommentje:
Tagadjátok le ha szégyellitek de ez biztos. Nem vicc.
2021. máj. 31. 14:42
8/27 anonim válasza:
Úgy szexeltetek, hogy a szobában volt a laptop bekapcsolva és ráláttál... 🙄
9/27 anonim válasza:
"Úgy szexeltetek, hogy a szobában volt a laptop bekapcsolva és ráláttál..."
Én a prostik helyében ezt azért csinálnám, hogy utána tudjam zsarolni a kuncsaftokat ;)
10/27 A kérdező kommentje:
Volt olyan is. Engem nem érdekelt. Ezt biztos sok férfi is megtudná erősíteni aki professzionális cicákhoz jár.:)
2021. máj. 31. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!