Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van mostanában ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mostanában ennyi férfi felhasználó, akik nagyon csúnyákat írnak a nőkről? Mi motiválja ezeket az embereket?

Figyelt kérdés

K*rva, p*csa, hülye liba, emancip*nci, és hasonló szavak már a nők állandó jelzői lettek. Rengeteg a gyűlölködő, agresszív, vulgáris, rosszindulatú, soviniszta jellegű, nőket támadó komment. Gyakorlatilag minden kérdés alatt. A moderátorok semmit nem tesznek ezek ellen - akkor meg mit csinálnak moderátorként?

Úgy tűnik, a sértett, nőket utáló férfiak gyűjtöhelye lett a gyakori. Ez mást is nagyon zavar rajtam kívül?

2020. okt. 27. 13:20
1 2 3 4
 1/31 Noren1989 ***** válasza:
89%

Nézzük reàlisan: sok a többszörös account. 2, ezek a férfiak nem tudnak màshogy feszültséget levezetni, 3: nem jutottak túl sokra a női nemmel.

Ennyi az idézett hozzàszólàsok valódi mozgatórugója.

2020. okt. 27. 13:22
 2/31 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az első válasz jól összefoglalta, felesleges bármit hozzá tenni. Engem is idegesítenek, már gondoltam,hogy nem kéne itt lógnom annyit.
2020. okt. 27. 13:26
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
Reálisan nézve is mindig általánosítva szidják a nőket.Nem csak azokat akik tényleg bolondok.
2020. okt. 27. 13:33
 4/31 anonim ***** válasza:
85%

Annó még régebben volt igaz. De megmaradt:D

Szóval volt egy pasi, akivel csak neten beszélgettem. Akkor én 15 körül voltam, ő pedig 25-30 között. És amikor megírtam, hogy én semmit nem akarok, akkor elkezdte szidni a nőket, ill. Engem, hogy nekünk csak olyan kell, akinek van pénze. És hogy kimegy Ausztriába, mert hogy ott sokkal jobb nők vannak.

Szerintem, akik ilyen nő gyűlölők, nekik nem jött össze a nőkkel való kapcsolat. És emiatt minden nő ugyan olyan pics@.

Bár kötve hiszem, hogy egy normális nő össze jönne egy ilyennel, ha tudja hogy hogyan vélekedik a nőkről.

2020. okt. 27. 13:34
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
Mert élőben majd összeszarják magukat egy nőtől. Szólni nem mernek hozzá, nemhogy beszélgetni. De itt büntetlenül, arc nélkül szidhatják őket. Amilyen nőgyűlölő propagandát az itteni "kedves, rendes, jószívű" férfiak leművelnek, azt a valóságban egy se merné felvállalni. Nem baj, elvannak vele, addig lehet ismerkedni olyan férfiakkal, akik nem attól jók, hogy ezt mondogatják magukról. :)
2020. okt. 27. 13:44
 6/31 anonim ***** válasza:
40%
A nőknél való sikertelenség előbb-utóbb felemészti a lelket, és az emiatt érzett mérhetetlen fájdalmat már nem tudják másként csillapítani, minthogy néha itt kiadják magukból az indulatokat. Sajnálom őket, mert sokszor tényleg nem tehetnek róla.
2020. okt. 27. 13:46
 7/31 anonim ***** válasza:
88%
Ezek csak az incel celebek. Sírnak mert nem tudnak nőt szerezni.
2020. okt. 27. 14:03
 8/31 anonim ***** válasza:
88%
Az emberek egy részének egyszerűbb gyűlölködni, kötekedni, irigykedni, mint saját magukba nézni.
2020. okt. 27. 15:21
 9/31 anonim ***** válasza:
12%
Ha reálisan nézitek, sokkal több nő ír csúnyát a férfiakról. Számoljátok össze.
2020. okt. 27. 15:40
 10/31 anonim ***** válasza:
23%
Hááát igen. Az érem másik oldaláról mindig megfeledkezünk. Mert ugye mindig, mindennek két oldala van...
2020. okt. 27. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!