Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában ennyi férfi felhasználó, akik nagyon csúnyákat írnak a nőkről? Mi motiválja ezeket az embereket?
K*rva, p*csa, hülye liba, emancip*nci, és hasonló szavak már a nők állandó jelzői lettek. Rengeteg a gyűlölködő, agresszív, vulgáris, rosszindulatú, soviniszta jellegű, nőket támadó komment. Gyakorlatilag minden kérdés alatt. A moderátorok semmit nem tesznek ezek ellen - akkor meg mit csinálnak moderátorként?
Úgy tűnik, a sértett, nőket utáló férfiak gyűjtöhelye lett a gyakori. Ez mást is nagyon zavar rajtam kívül?
Nézzük reàlisan: sok a többszörös account. 2, ezek a férfiak nem tudnak màshogy feszültséget levezetni, 3: nem jutottak túl sokra a női nemmel.
Ennyi az idézett hozzàszólàsok valódi mozgatórugója.
Annó még régebben volt igaz. De megmaradt:D
Szóval volt egy pasi, akivel csak neten beszélgettem. Akkor én 15 körül voltam, ő pedig 25-30 között. És amikor megírtam, hogy én semmit nem akarok, akkor elkezdte szidni a nőket, ill. Engem, hogy nekünk csak olyan kell, akinek van pénze. És hogy kimegy Ausztriába, mert hogy ott sokkal jobb nők vannak.
Szerintem, akik ilyen nő gyűlölők, nekik nem jött össze a nőkkel való kapcsolat. És emiatt minden nő ugyan olyan pics@.
Bár kötve hiszem, hogy egy normális nő össze jönne egy ilyennel, ha tudja hogy hogyan vélekedik a nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!