Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában ennyi férfi felhasználó, akik nagyon csúnyákat írnak a nőkről? Mi motiválja ezeket az embereket?
K*rva, p*csa, hülye liba, emancip*nci, és hasonló szavak már a nők állandó jelzői lettek. Rengeteg a gyűlölködő, agresszív, vulgáris, rosszindulatú, soviniszta jellegű, nőket támadó komment. Gyakorlatilag minden kérdés alatt. A moderátorok semmit nem tesznek ezek ellen - akkor meg mit csinálnak moderátorként?
Úgy tűnik, a sértett, nőket utáló férfiak gyűjtöhelye lett a gyakori. Ez mást is nagyon zavar rajtam kívül?
Tévedés, mucukáim. Mi szeretjük a férfiakat. Itt ti nem a férfiak mellett álltok ki, hanem a nőgyűlölő incelek és egyéb agybetegek veregetik egymás vállát, ezért jár a piros nemcsak a nőktől, hanem a jóérzésű férfiaktól is. Attól, hogy egy férfi nem ért egyet egy rakás sérült pasikával, még nem a nők hátsóját nyalja, hanem véleményt nyilvánít. És ez a véleménye. És ebbe nektek nagyon nehéz beletörődni, ezért szövitek tovább a mesét a nőkommandóról.
Szóval még egyszer: MI szeretjük a férfiakat. Azonban TI nem vagytok azok.
Shaming Language Level 100
🤡
És csodálkoztok, ha leszólnak titeket...
Amúgy van egy egyszerű megoldás:
Nem kell kommentelni. Miért fáj az neked önmagában, ha valaki tombol egy kérdésnél? Miért érzed úgy, hogy bele kell állnod? Nyilván nem a jószándék vezérel. Csakhogy ártani a tomboló nem árt senkinek. Hiszen ez egy anonim oldal. Akkor mégis miért gyűlölködsz?
Elmondásod szerint te a gyűlölködés ellen vagy... Szerintem meg pont te magad vagy a gyűlölet.
#23, figyelj egy picikét! Ilyen rengetegen szidják a nőket, valami csak van benne, ennyi rengeteg ember csak nem beszél mellé, ha többséget esetleg nem is lehet komolyan venni, valahol mégis lehet benne akár csak minimális igazság. Próbálok pártatlan lenni, mert tudom, hogy nagyon sok férfi is megéri a pénzét. Amúgy, ha rám hallgatsz/hallgattok, szerintem átfogóan a földkerekség 99%-a gennyláda, nemtől, életkortól, fajtól stb... stb... függetlenül. Mondhatni, "az összes rétegben" rohadék szinte mindenki, tehát teljesen felesleges ujjal mutogatni egymásra.
Tehát egy-két kivétellel csaknem az egész emberiségnek pusztulnia kéne, szerintem itt zárjuk le a vitát.
Ciamalacka még mindig ott tartunk, hogy a sablon női gyalázkodásból indultál ki, mégha nem is alkalmaztad direkt, abba pedig csak egy valami fér bele: amit írtam.
A többi önfelmentő hazudozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!