Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden egyedülálló ember párkapcsolatot akar?
Én nem akarok kapcsolatot mert csak a baj van vele. Ráadásul mindig rossz a vége. Az ember mindent megtesz és végül eldobják. :$
Így, hogy már a tököm kivan mindennel is szeretnék kapcsolatot. Egy kapcsolat segít elfelejteni a többi szenvedést. Jólesik hozzábújni valakihez. Az lélek és a test másra vágyik ezért nehéz eldönteni mit is akar az ember pontosan. Nem szeretnék, nem akarok, de vágyok rá.
Azok akiknek soha nem is volt senkije ők biztosan akarnak párkapcsolatot hisz azt remélik az csak boldogságot hoz nekik. Olyan szingli ember aki jól elvan egyedül szerintem nincs. Max azt mondják.
23/f
“ Olyan szingli ember aki jól elvan egyedül szerintem nincs. Max azt mondják.”
Na persze, ajanlok neked egy jo par eves pokoli kapcsolatot, raadasul valami megrogzott hulyevel, aki nem hajlando elfogadni a szakitas tenyet, es amikor vegre vege minden nap halat adsz az Istennek, hogy vegre senki sem cseszeget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!