Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha párod családtagjától egy használt papucsot kapnál?
Megmondom őszintén, azt hittem, hogy nálunk hagyta valaki, mert rendszeresen aludtak nálunk. El is tettem kis szatyorba, vissza is akartam adni az illetőnek, erre kiderült, hogy ugyan mástól van, de ajándék.
Van pár papucsom itthon, szépek pihe- puhák, újak, úgyhogy ezt kukáztam.
Szerintem a szokásos metódust használta csak az illető az "ajándék" címszó alatt. Azaz ő is kikukázta volna, de kapott az alkalmon és "ajándék" lett belőle.
Furcsa nép a magyar, az tuti. Jól tetted, hogy kikukáztad, én azért 2 lépést távot tartanék innentől ettől az "ajándékozótól".
Sajnos nem vicc. Kíváncsi voltam, hogy másnak is rosszul esne e, ezek szerint igen. Azt üzeni, kb. ennyit érsz.
Én is ajándékoztam neki régebben meleg téli papucsot, de vadi újat.
2-es!
“ Furcsa nép a magyar, az tuti.”
Már egy használt papucs témáról is kihagyhatatlan a rasszista megjegyzés?!
Tehát akkor át se lett adva, mint ajándék, csak le lett téve, vagy mi? :D
Amúgy szülinapra, karácsonyra stb kicsit bántó, de "csak úgy" adva nem feltétlenül. Inkább furcsa, zavaros nekem az egész sztori.
Igen utolsó, kb. ennyi történt, le volt téve egy sarokba egy zacskóba nálunk. De ha szól valaki, hogy figyu ezt neked küldi XY akkor megmértem, de sokáig csak tettem ide oda, vissza akartam adni annak aki nálunk aludt többször, mert feltételezétem, hogy az övé.
Nem volt semmilyen alkalom, csak sima ajándék, de szerintem igaza lehet a 2-es hozzászólónak, hogy meg akarták tóle válni, ezért inkább odaadták valakinek.
Kicsit degradáló, mintha annyira csorók volnánk, hogy a használt papucsra van szükség. Mindegy annyira nem nagy dolog, igazából nincs semmi vonzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!