Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha párod családtagjától egy használt papucsot kapnál?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, azt hittem, hogy nálunk hagyta valaki, mert rendszeresen aludtak nálunk. El is tettem kis szatyorba, vissza is akartam adni az illetőnek, erre kiderült, hogy ugyan mástól van, de ajándék.
Van pár papucsom itthon, szépek pihe- puhák, újak, úgyhogy ezt kukáztam.
dec. 23. 21:53
11/12 anonim válasza:
Csak úgy ajándékozva számomra nem furcsa, azt gondolta nekem még hasznos lehet. Ha nem, akkor megválok tőle. Nem gondolnék semmi rosszat róla, örülnék a szándéknak. (De azért megállapítanám magamban, hogy nem találta el az ízlésem)
12/12 anonim válasza:
9) Hidd el van olyan,aki eloadja h annyira csorok h nincs mit enni meg nem tudja befizetni a kozmuveket meg a tartozast. Aztan ha vmi hasznalt cuccot kap amire allitolag nincs penze ujat venni es problema neki,abbol kiderul hogy hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!