Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod sztriptíz táncos?

Figyelt kérdés
Nehéz anyagi körülmények között élnének Németországban, és csak te dolgozol, de ő is elment dolgozni, és csak hónapok után jöttél volna rá, hogy mit is dolgozik.
ma 02:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%
Én személy szerint nem tudnék együtt élni ezzel a tudattal, dobnám.
ma 04:57
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Ha eltitkolnà dobnàm...de igazából ez nem szexmunka..és jól fizet...
ma 05:41
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Örülnék
ma 05:42
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Örülnék neki.
ma 05:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Megbeszélném vele a dolgot. De nem rosszabb munka mint a balett. Csak nem elfogadott.
ma 06:14
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Aki táncol az szexel is, mert ugye, van az a pénz! Tudom, azt mondják nincs szex csak tánc!!!! A tamcosnoket is dugják nem csak a pillamgokat!
ma 06:44
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Csodálkoznék hogy felvették ekkora pocakkal.
ma 06:52
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Ezt elég nehéz elképzelni. Te nem kérdezed meg, hogy hova vették fel dolgozni, mennyit fog keresni? Nem tűnik fel, hogy egész este nincs otthon? Nem tűnik fel, hogy furcsa "munkaruhában" jár?

Értem én, hogy elméleti kérdés, de egyáltalán nem életszerű.

Németországban pedig legális a prostitúció, vannak kuplerájok is, itt tényleg nem jellemző, hogy valaki csak táncol. Sőt...

Viszont aki akar dolgozni, az talál munkát. Nem kell a testéből élnie. Aki nem akar, az meg elvan a segélyből (Bürgergeld), nem fog éhen halni. Pont azért áll a bál, mert kvázi úgy lehet élni a támogatásokból, mint egy minimálbéres munkából, nem éri meg elmenni dolgozni.

ma 07:41
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Hónapokon keresztül hazudott munkájáról? Nem kérdés, szakítanék már csak ezért is. Van vaj a füle mögött az biztos!
ma 07:56
 10/11 anonim ***** válasza:
10%
Semmit, ugyanis odafigyelek a páromra és ilyen munkára nem kellene sosem vállalkoznia.
ma 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!