Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkséget hogyan lehet legyőzni?
Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok ha a fiukról van szó. Nem is tudom, hogy milyen fiúknak tetszhetek egyáltalán, sosem közeledtek hozzám. Húszas éveim elején járok, mellette dolgozok.2021. máj. 19. 20:14
1/4 A kérdező kommentje:
*egyetemista vagyok, mellette dolgozok.
2021. máj. 19. 20:15
2/4 anonim válasza:
Pedig ebben a helyzetben pont te vagy lépéselőnyben. Ha egy fiú félénk, azt megeszik reggelire, egy lánynál szinte nem is kizáró tényező a félénkség. Szinte csak magához képest jól kell kinéznie és hagynia kéne egy fiú közeledését. A szüzességre ugyanez vonatkozik. Lányoknál 8, hogy szűz, vagy nem szűz, fiúk esetében presztízskérdés (ami elég nagy baj).
3/4 anonim válasza:
Kicsit próbálj meg lazítani a félénkségen,vagyis engedd magad köré a fiúkat nyugodtan,de mégis határozottan.Meg fogod látni hogy mely fiúknak jössz be.Addig amíg ezt nem éled át addig csak találgatni és gondolkozni fogsz ezen.Legyél kicsit bátrabb,és élvezd az életet.Kívánom hogy sikerrel járj
4/4 anonim válasza:
Nem kell semmi komoly dologra gondolni, csak légy egy picit nyitottabb, beszélgess velük. Nem kell konkrétan ismerkedési célból, ha közelednek feléd csak próbálj elbeszélgetni velük. Kicsiben kell kezdeni, ha belejössz és látod, hogy megy neked az dobni fog az önbizalmadon.
Munkahelyen, egyetemen tudod próbálgatni?
Csak mosolygósan :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!