Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted honnan tudatja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted honnan tudatja az ember, hogy szerelmes valakibe avagy csak vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki mondhatni ismerősöm. Ismerem is, nem is. Látom az alap természetét, maga a férfit és oda vagyok érte. De semmit nem tudok a szokásairól, a múltjáról.

Lehet magam sem vagyok tisztában azzal, hogy vonzódom vagy szerelmes lettem. Szerethetek csupán a fentiek alapján valakit?

Ti mit gondoltok, hol a határ? Mi alapján szerelem vagy vonzalom? Segítsetek.

2021. máj. 19. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
amit leírtál, az számomra még csak vonzalom.
2021. máj. 19. 13:38
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
9 vagyok. Ez szerelem kertek alatt..:)
2021. máj. 19. 14:22
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

(A kérdezőnek)

Az általad leírtak alapján nem kicsit irigylem az illetőt :)

2021. máj. 19. 15:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! De cuki vagy! 🥰
2021. máj. 19. 20:13
 15/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ünnepélyesen megígérem neked, kérdező, hogy amikor szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni!
2021. máj. 20. 11:18
 16/20 anonim ***** válasza:
21%
Van abban valami, amit a 15-ös mond. De szerintem van olyan, amikor az ember még maga előtt is tagadja és mások előbb észreveszik. De van, amikor nem lehet letagadni magunk előtt se. Még amikor csak álmomban bukkant fel, voltak kételyeim, de amikor már kezem-lábam reszketett a közelében és nem kaptam levegőt, azt elég nehéz lett volna mással magyarázni.:) Igazából azt nem tudom, hogy kevesebbet érnek-e azok a szerelmek, amikben nincs kéz- és lábremegés, de mégiscsak szerelmek? Ezek a kézremegős szerelmek úgyse tudnak beteljesedni soha.
2021. máj. 20. 12:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Játékos az élet. Most napi szinten futok vele össze, az isteni jel.

Egyre többet beszélgetünk. Lehet , hogy jó is készülhet ebből a végén

2021. máj. 20. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát ezekkel az isteni jelekkel én már megjártam egy párszor...
2021. máj. 21. 09:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos én is, azért is beszélgetek itt Veletek.
2021. máj. 22. 07:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Azóta annyi történt , hogy valami hatására egyre többet beszélgetünk. Amikor meglát, odajön hozzám magától. Szokott érdeklődni mit csinálok ma , merre leszek. ( benti munkára érti)
2021. máj. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!