Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőim szerinte 17 éves csajba nem lehet szerelmes egy 25 pasi Szerintetek ez, hogy van?
szerintem a barátnőid leszbikusok.
20/f
Röviden tömören a lány barátai, hozzátartozói ki fogják nézni a srácot, mert túl öreg hozzá és a pasi részéről pedig pont fordítva.. Tehát támadás fogja érni őket, ami egy idő után nagyon kellemetlen lehet. És ez csak az egyik dolog, ami bezavarhat.. Van itt még több is. Egy 17 éves lány nem feltétlenül úgy fog gondolkodni mint egy 25 éves férfi. Itt lehetnek nézeteltérések. Továbbá a lánynak még élnie kell a sulis éveit. A srácnak meg a jövőjét építenie, ami a közösen eltöltött idő rovására megy, bár nem minden esetben.
Sajnos tapasztalatból beszélek, jó azért ekkora különbség azért nem volt, de hasonló volt a szitu..
Én szurkolnék nekik, ne értsetek félre, de egy ilyen kapcsolat nagyon sok megpróbáltatással jár. :) És nem mindenki olyan mint én.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!