Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akinek tetszem, és szerelmes belém, de szerinte az a jó ha Megaláz egy nőt?
Van egy pasi 27 éves 2 x találkoztam vele,ő már szerelmes belém!
Egész nap hívogat irtogat nem hagy békén.
Valamelyik nap azt mondta aludjak nála,de ő reggel 5 kor megy dolgozni addig a szüleivel kel lennem.
Viszont én mondta neki ,hogy nekem ez túl gyors 2 x találkoztunk..
Viszont mindig azt mondja,hogy ő nem akar udvarolni nekem,mert azzal elveszít,se elvinni valahova,mert szerinte akkor gyengének tartanám. Inkább azt mondta ha átmegyek knyszer franciát akar,és dominát,hogy ő megaláz engem! Mert hogy ő ettől lesz férfi a szemembe.
Munkából mentem haza felé,és elém jött,Én meg mondtam neki ,hogy nekem ez durva,hagyjuk abba az egészet,erre ő azt mondta rendben szép napot :D ennyire szerelmes??
Mert lehet ő azt hiszi,hogy egy csajnak a bunkó pasik jönnek be.
Ha ez egyáltalán igaz és dominát akar, akkor elég fogalomzavaros az ipse, mert ott te alázod szénné, nem ő téged.
31/f
Igen ő akart Dominát, hogy én vagyok az alárendelt!
Hogy engem alázzon meg
Jobb neked nelkule, hidd el
Menekülj, tiltsd, hagyd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!