Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted honnan tudatja az ember, hogy szerelmes valakibe avagy csak vonzódik hozzá?
Van egy férfi, aki mondhatni ismerősöm. Ismerem is, nem is. Látom az alap természetét, maga a férfit és oda vagyok érte. De semmit nem tudok a szokásairól, a múltjáról.
Lehet magam sem vagyok tisztában azzal, hogy vonzódom vagy szerelmes lettem. Szerethetek csupán a fentiek alapján valakit?
Ti mit gondoltok, hol a határ? Mi alapján szerelem vagy vonzalom? Segítsetek.
Én azt is szerelemnek tartom, ami pusztán attól ébred, mert hat az aurámra.:) Meg tudom különböztetni, amikor ez csak szexuális vonzalom, mert olyankor a fejembe nem költözik be, de képes vagyok pillanatok alatt halálosan beleszeretni valakibe úgy, hogy alig ismerem. Biztos nem ez az ideális, de mivel átéltem és igenis szerelem volt, nem akarom lebecsülni. Hogy ez mennyire idealizálás, nem tudom...Tény, hogy ezen az érzésen semmit se változtatott az, ha jobban megismertem az illetőt. Nem tartom kizártnak, hogy magába a szerelembe vagyok elsősorban szerelmes, szükségem van arra a feldobott állapotra ahhoz, hogy jól működjek. De mivel mindig ilyen ész nélkül leszek szerelmes, többnyire sokkal nagyobb mélységekbe visz, mint ami benne a jó.
Vonzalomnak én azt tartom, amikor nagyon nem dobnám ki az illetőt az ágyamból, de simán el vagyok nélküle, nem gondolok rá éjjel-nappal. Ha szerelmes vagyok, aludni se bírok, reszketek a közelében az elején, mint a nyárfalevél. Akárki akármit mond, lehet hogy 10 percet nem beszélgettünk egész életünkben, de belépett az ajtón és rám nézett és felrobbant a világ és éveken át tartott kivergődni belőle mindkettőnknek...Mi volt ez, ha nem szerelem?
Akkor leíró, hogyan gondolok rá, lássuk Ti minek gondoljátok:
Amióta megismertem, abban a pillanatban felfigyeltem rá. Mindig alig várom, hogy láthassam, se ha látom, rettenetesen zavarba jövök, ha csak rám mosolyog. Ha beszélgetünk, azt sem tudom mit beszélek.
Sokat gondolok rá. Leginkább arra, mennyire jó lenne átölelni, megcsókolni. Milyen lehetne vele párkapcsolatban élni, milyen lehet vele egy nap a baratnőjeként. Parfumoket , ruhákat veszek esztelenül, csak neki tetszem. :) Ez a tipikus annyira átölelném odabujnék hozzá érzést kelti bennem.
Fogadjunk, hogy kiderítem egy egyszerű, de hatásos módszer-el!
Linkelj be kérdező egy zenét amiről ő jut az eszedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!