Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volt/van részetek támogatói kapcsolatban? Kort írnátok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 07:06
1/4 anonim válasza:
Igen, támogattam a férjemet amíg tanult és én már kerestem.
2/4 anonim válasza:
Igen, a szüleim támogatnak az egyetem miatt.
Ja, hogy az volt a kérdés, hogy prosti vagyok-e? Hát, ha a kapitalizmus radikális kritikájától eltekintünk, amiben fizikai munkaerő áruba bocsátása egyenlő önmagunk prostituálásával, akkor nem. Ha ezen a radikális paradigmán belül maradunk, akkor igen.
3/4 anonim válasza:
Ha pr.sti lennék bőven lenne.
Mivel viszont szerelmi kapcsolatokban vagyok, a szuleimen kivul senki.
4/4 anonim válasza:
Egyszer elégítettem ki egy férfit pénzért.
Ez van, nem vagyok rá büszke, de 20 éves voltam és nem volt mit ennem (a családom felől éhen is dögölhettem volna).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!