Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Mikor végre van párom, és boldog lehetnék mellette, akkor pont beüt ez a covid, nehogy már eltudjunk menni valahova nyaralni, és hogy nehogy már majd nyugodtan gyereket szüljek, mint mások a covid előtt. Így lehet jobb ha a gyerekvállalásról lemondok.2021. máj. 15. 08:41
1/11 anonim válasza:
Kis csacsi vagy. Beszélgess el kismamákkal, hogyan élték-élik meg, megérte-e, és akkor megjön majd a Te kedved is a gyerekvállaláshoz. Az élet főrészt erről szól (na).
A többi mind e körül a dolog körül forog.
2/11 anonim válasza:
Ennyi ésszel tényleg jobb, ha nem szaporodsz.
4/11 anonim válasza:
Sajnos igen, valoszinüleg egyedi probléma, a Földön mindneki más a Covid előtt talált párt, és szült gyereket. Az elmúlt több mint egy évben csak te voltál ilyen szerencsétlen. :(
6/11 anonim válasza:
Ne bántsátok, jó ember. Puszillak kérdező. Nem lesz semmi baj.
8/11 anonim válasza:
Nagyon gyerekes vagy fel kellene nőni! Friss kapcsolatba nem szabad gyereket vállalni, érdemesebb lenne együtt élést, házasságot tervezni előbb, ha meg mindezek megvannak, akkor simán jöhet a gyermekvállalás, a vírus nem akadály. A nyaralás meg minden további nélkül meglehet, kis hazánk tele van gyönyörű helyekkel, de rengeteg külföldi országban is fogadnak a megfelelő tesztekkel.
9/11 anonim válasza:
Covid minden emberre hatással van, nem csak téged korlátoz. Országon belül nyaralni már most is lehet védettségi igazolvánnyal, más országok negatív PCR teszttel fogadnak vendégeket. Szerintem se vállalj gyereket, sokkal jobb lesz az életed és nekünk is!
10/11 anonim válasza:
Én nyáron fogok szülni, előtte pedig egy ismerős családjának balatoni nyaralójában fogunk eltölteni egy hetet a férjemmel és a barátainkkal, szóval nyaralás is lesz.
Mi a te gondod pontosan? A covid nem mindenre kifogás. Attól még termékeny maradsz és belföldön oda utazol ahova akarsz, csak a szállást nehéz egyelőre oltatlanul megoldani. A szülés meg pont hogy jobb lett, mert amióta covid van 48 óra után hazaengednek, nem tartanak benn fölöslegesen három napig vagy tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!