Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért gond, ha ő gazdag ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért gond, ha ő gazdag ?

Figyelt kérdés
Nem régen összejöttem egy fiúval bárkinek hát a családja eléggé gazdag. Aztán egyből jött sablon szöveg sok embertől, hogy te csak a pénzét szereted, egy pénzéhes kis k**va vagyok stb. Ezek eléggé rosszul esnek és nem is fedik a valóságot mivel nem ezért jöttem vele össze. Másrészt meg nem értem ez miért baj? Ez számomra egy hatalmas lehetőség is az életben, hogy egyszerűbben építsünk fel egy életet. Szegények mindig voltak ahogy gazdagok is az ókortól napjainkig és amíg ember él a földön ez így is lesz és nem értem ezért miért kell egyből k**vázni a másikat

2021. máj. 4. 07:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt irod a kerdesben NEMREG jottel ossze a sraccal, de kozben kiderult, hogy a mesterit most tetted le a Corvinuson, nemzetkozi penzugyi cegnel van munkad, akkor megis miben segit a parod? Most en nem ertem mi van?

Leirtad nem kersz tole penzt, neked is jo allasod van, jo vegzettseggel, akkor mit vagy elajulva a penztol?

Vagy milyen “konnyebbsegrol” beszelsz, amikor azt irod:

“ akivel könnyebb építeni a jövőmet”?

2021. máj. 4. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:

10-11.

Ümm, szerintem ti nem vagytok tisztában a munkapiaci viszonyokkal. Nem hinném, hogy a kérdező jelenleg is többet keres nettó 250 ezernél Budapesten, ami ott nem egy óriási összeg. Értem miért menőzik a Corvinussal, mesterszakkal, vagy nemzetközi pénzügyi céggel. De attól még nem keres sokat a kérdező valószínűleg pályakezdőként ilyen végzettséggel. De ahhoz képest persze nyilván vannak életszínvonalbeli elvárásai, amiket nem a nettó 200-250 ezréből fog kielégíteni, ami esetleg felkúszik 10-15 év alatt mai szinten 350-re. (Ja és nem a kérdezőt védem, csak szerintem félreértettétek ő hogy állhat anyagilag.)

2021. máj. 4. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy kapcsolatot nem a pénzre építünk, hanem a szerelemre. Ha ez nincs meg benned, akkor akármilyen gazdag az a fiú, el kellene engedned, mert boldogtalan leszel egy életre, hiába van pénze!!! És ha majd jön egy szerelem, akkor otthagyod, és ezzel tönkreteszed a leendő gyereked életét is.
2021. máj. 5. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!