Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért gond, ha ő gazdag ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért gond, ha ő gazdag ?

Figyelt kérdés
Nem régen összejöttem egy fiúval bárkinek hát a családja eléggé gazdag. Aztán egyből jött sablon szöveg sok embertől, hogy te csak a pénzét szereted, egy pénzéhes kis k**va vagyok stb. Ezek eléggé rosszul esnek és nem is fedik a valóságot mivel nem ezért jöttem vele össze. Másrészt meg nem értem ez miért baj? Ez számomra egy hatalmas lehetőség is az életben, hogy egyszerűbben építsünk fel egy életet. Szegények mindig voltak ahogy gazdagok is az ókortól napjainkig és amíg ember él a földön ez így is lesz és nem értem ezért miért kell egyből k**vázni a másikat

2021. máj. 4. 07:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
És még reklámozza is te jóságos.
2021. máj. 4. 07:58
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Mert retardáltak ezek az ismerősök. Szard le őket. Rosszindulatúak és frusztráltak, akiknek ez a legnagyobb öröm az életükben.
2021. máj. 4. 07:59
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Hasonló szitu, összejöttem egy sráccal, akiről kiderült hogy gazdag családja van. Mondjuk ő maga nem az, ő inkább megdolgozik azért, amit szeretne, nem rajtuk csüng.

Én nem tapasztaltam szerencsére ezt a negatív "biztos aranyásó vagy" véleményáradatot - nagy eséllyel azért, mert nem törődöm a rosszindulatú emberekkel. Aki ténylegesen ismer, az látja hogy mennyire szeretjük egymást a párommal, aki meg aranyásózna, az nyilván nem ismer minket, így nem érdekel a véleménye.

Aki egyből így ír le, azzal nem érdemes foglalkozni, semmilyen célból.

2021. máj. 4. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Te is írod hogy hatalmas lehetőség neked... akkor miért csodálkozol ha lekurváznak?
2021. máj. 4. 08:10
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

“ Ez számomra egy hatalmas lehetőség is az életben, hogy egyszerűbben építsünk fel egy életet. ”

Talan ez lehet a baj?

Tudod nem a gazdagsaggal van a baj, hanem azzal, amikor valaki csak bele akar ulni a joba, es onnantol kezdve, ugy veszi, hogy o “ felepitette “ az eletet.

A gondok altalaban x ev mulva kezdodnek, amikor mar gyerek(ek) is vannak a kepben.

Tudod, a szokasos tortenet, amikor a ferfi egyre bunkobb es agresszivabb lesz az otthonulo, “semmirekello”, “ingyenelo” kitartott novel, akinek semmije sincs, nincs hova mennie, ezert inkabb lapit es meghuzza magat es elfogadja, hogy ez van.

Nyilvan vannak kivetelek, de nem ertem a gondolkodasmododat.

Ez nem egy “lehetoseg”, mert az a penz NEM a tied, es tobb mint valoszinu, hogy meg lesz meg ennek a bojtje.

Lehetoseg ezzel szemben lehet egy uj munkahely, egy vallalkozas, egy diploma megszerzese, egy munkalehetoseg kulfoldon, egy otlet, Amit KEMENY munka soran, kITARTOAN TE(!!!!!) ersz el a sajat magad erejebol.

2021. máj. 4. 08:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Diploma az megvan épp idén végeztem a mestert szakon Corvinuson Nemzetközi Gazdálkodást tanultam meg dolgozom is egy nemzetközi pénzügyi cégnél tehát ezt ne úgy képzeld el, hogy ő tart el én meg csak szoliba meg körmöshöz járok meg várom a GLS-t
2021. máj. 4. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Pénz megkönnyíti az együttlétet, de az, hogy hatalmas lehetőséget látsz a barátodban elég gáz, biztos nincs abban valami, hogy sokan aranyásónak gondolnak? Engem idegenek nagyon nehezen bántanak meg, hiszen miért érdekel más ismeretlen véleménye? Barátok annál könnyebben, pont ezért megválogatom őket, neked is ezt javaslom!
2021. máj. 4. 08:34
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Káros hatással lesz a személyiségfejlődésedre.
2021. máj. 4. 08:58
 9/13 A kérdező kommentje:
#7 Akkor definiáljuk a jó lehetőség fogalmát vagy a jókor volt jó helyen fogalmát. Ezek mit jelentenek ? Szerintem ez pl mind a kettőre igaz. Nem azt értem az alatt, hogy a sráctól havi milliót kérek ruhákra vagy nem tudom kérek egy vadiúj Mercedest mert elhagyom hanem arra gondolok a jó lehetőség alatt, hogy sok ember egyik legnagyobb baja, hogy nincs pénze és ha már felkeltettem egy ilyen srác érdeklődését akivel könnyebb építeni a jövőmet akkor ezt dobjam el ezt a lehetőséget, mert ez nem elég jól néz ki a mai világ köntösében. Jobb lenne ha én lennék az a lány aki a nyomorba született a döngölt padlóra és 3 munkahelye volt volt az egyetem mellet , hogy eltudja végezni és végül sikerült neki és önerőből minden kapcsolatok nélkül felépítette magát és gazdag lett önerőből a kemény és szorgalmas munka végül meghozta a gyümölcsét . Valami ilyesminek kéne lennem ?
2021. máj. 4. 09:44
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

“ épp idén végeztem a mestert szakon Corvinuson Nemzetközi Gazdálkodást tanultam meg dolgozom is egy nemzetközi pénzügyi cégnél“

“ Ez számomra egy hatalmas lehetőség is az életben, hogy egyszerűbben építsünk fel egy életet.”

Meg egy kamukerdes.

Aki mesterszakon vegzett a corvinuson, nemzetkozi cegnel dolgozik, az miert is van elajulva attol, hogy a baratjanak van penze? Az egy dolog, hogy szegenyen nottel fel, de gondolom nem lyukas cipoben meg szakadt pulcsiban, szaraz kenyeren es vizen huztad le azt az x evet a Corvinuson, nem?

Ha van sajat penzed, akkor meg mit szamit? Gondolom az evek soran a rokonaid lattak hogy egy nemzetkozi cegnel dolgozol, letetted a mesterit, akkor mar miert tennenek ilyen jellegu kommenteket valakire, hogy “penzehes kis k•rva vagy”?

A te helyedben inkabb a SAJAT eletemet alapoznam, SAJAT lakasra gyujtenek, es nem kozoskodnek egy viszonylag uj kapcsolatban.

2021. máj. 4. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!