Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is ciki 30 évesen a szüleimnél lakni, ha orvosi egyetem mellett nincs pénzem lakásfenntartásra?
Ilyen esetben az a ciki, aki azért lakik otthon, mert anyu főz, mos, takarít, és emellé nem talál olyan nőt, aki anyucit leváltaná és még szexelne is vele. Nagyon sokan köztük nem is dolgoznak, tanulni meg végképp nem tanulnak évek óta.
Orvosisok közt (de minden egyetemista közül) sokan vannak akik otthon maradnak amíg nem végeznek, nincs ebben semmi rossz, nappalis suli mellett elég nehéz úgy dolgozni, hogy albit és mindenegyebet fenntarts.
kar, hogy egy fiktiv kamukerdes.
30 evesen az ember mar boven reizdens es keres penzt, es nem, nem keveset - a kozvelekedessel ellenteteben, van jopar rezidens ismerosom, tudom, mirol beszelek. nem egy tudott 30 eves korara mar egy fel lakasravalot osszerakni.
3.nak.
Egyik volt barátnőm 32 évesen kezdte, másoddiplomásként.
30 évesen szerintem ígyis-úgyis gáz hogy nem dolgoztál egy dekát se és nincs pénzed. Lassan a fele életed lepörög és még mindig egy gyerek szintjén mozogsz.
Reméljük ha elvégzed akkor magán szívsebész leszel hogy behozd a lemaradást.
Nem ciki.
Az ciki, amikor eloskodsz otthon. Nem tanulsz, vagy nem dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!