Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor is ciki 30 évesen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is ciki 30 évesen a szüleimnél lakni, ha orvosi egyetem mellett nincs pénzem lakásfenntartásra?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 14:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem a kérdést, ha nincs pénz, akkor nem mindegy, hogy ciki-e? Egyébként nem az. Nem azért nincs pénzed mert lusta vagy dolgozni, hanem mert még tanulsz.
2021. ápr. 28. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen esetben az a ciki, aki azért lakik otthon, mert anyu főz, mos, takarít, és emellé nem talál olyan nőt, aki anyucit leváltaná és még szexelne is vele. Nagyon sokan köztük nem is dolgoznak, tanulni meg végképp nem tanulnak évek óta.

Orvosisok közt (de minden egyetemista közül) sokan vannak akik otthon maradnak amíg nem végeznek, nincs ebben semmi rossz, nappalis suli mellett elég nehéz úgy dolgozni, hogy albit és mindenegyebet fenntarts.

2021. ápr. 28. 14:26
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

kar, hogy egy fiktiv kamukerdes.

30 evesen az ember mar boven reizdens es keres penzt, es nem, nem keveset - a kozvelekedessel ellenteteben, van jopar rezidens ismerosom, tudom, mirol beszelek. nem egy tudott 30 eves korara mar egy fel lakasravalot osszerakni.

2021. ápr. 28. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
A legtöbb csaj szerint az.
2021. ápr. 28. 14:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

3.nak.

Egyik volt barátnőm 32 évesen kezdte, másoddiplomásként.

2021. ápr. 28. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
3. Én 24-28 éves korom között voltam egyetemista, mert középsuli után elmentem dolgozni, amíg ki nem találtam pontosan mit szeretnék igazán csinálni. Nem mindenki 18-20 évesen kezdi az egyetemet.
2021. ápr. 28. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
27%

30 évesen szerintem ígyis-úgyis gáz hogy nem dolgoztál egy dekát se és nincs pénzed. Lassan a fele életed lepörög és még mindig egy gyerek szintjén mozogsz.

Reméljük ha elvégzed akkor magán szívsebész leszel hogy behozd a lemaradást.

2021. ápr. 28. 15:04
 8/14 A kérdező kommentje:
3. Van aki pár évig robotol, érettségit javít vagy ápolóként kezdi, azért az egyetem nem egy olcsó buli..
2021. ápr. 28. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
30 evesen az ember mar jopar baratnot elfogyasztott, vannak akik hazasok es mar gyerek is van. Te meg itt tartasz, hogy ciki-e anyunal lakni? Gondolom sosem volt meg baratnod. Megsugom, nem a lakashelyzeted miatt. Nem azok az emberek az eletrevalok, akik 30 evesen is meg bolyonganak es korulmenyekben keresik a kifogast a sajat eletvezetesi defektjuk miatt. Mar 12 eve felnottnek minosulsz, mikor kezdesz el ugy is viselkedni?
2021. ápr. 28. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.

Az ciki, amikor eloskodsz otthon. Nem tanulsz, vagy nem dolgozol.

2021. ápr. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!