Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom rosszul viseli, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rosszul viseli, hogy az egyetem miatt nem találkozunk (?)

Figyelt kérdés
Két hét múlva lesz egy nagyon fontos vizsgám, amin rengeteg minden múlik, ideges vagyok, nem akarok találkozni senkivel. Ő nem annyira érti már meg a helyeztet, elvesztette a toleranciáját és azt mondta, hogy elgondolkozik ezen a kapcsolaton, hogy mi legyen a továbbiakban. Annyira rosszul esett, azt érzem semmilyen lelki támogatást nem nyújt. :(
2020. dec. 12. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Így jár az a lány, aki fiúval kezd, FÉRFI helyett! Gratulálok!

Én FÉRFIKÉNT, sosem gátolom a barátnőim tanulmányait, segítek is amiben tudok, legyen az érettségi felkészítés, vagy telefon egy havernak, akinek a cége támogatja az egyetemet, meg hasonlók.

FÉRFIT keress magad mellé, aki támogat, és segíti az életed! Sok sikert!

2020. dec. 12. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
Ilyenkor nincs is egyetem, online oktatas van. Szoval jogosan merges rad.
2020. dec. 12. 15:20
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
És szerinted online oktatás alatt jincs zh meg vizsga?
2020. dec. 12. 15:38
 4/14 anonim ***** válasza:
9%
Lim lom zhk vannak
2020. dec. 12. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Szakíts Te és ne Ő.

Nem veszi figyelembe a jövőépítési akaratod. Önző ember, azért hogy mindig az ő számára legyen jó, Te pedig menj pótvizsgára. Ilyen lenne az életed is vele... Fiatal vagy, lesz másik!

2020. dec. 12. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a fenébe. Aki emiatt hisztizik, az nem szeret. Nekem is volt egy hisztérika pasim másodévben, egyszerűen nem értette meg, hogy a tanulás most az első. Volt, hogy sírt is emiatt... Vettem egy nagy levegőt, kibírtam a szemeszter végéig és dobtam.
2020. dec. 12. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok gonosz, undok lenni de itt ütközik ki az, hogy jart-e valaki egyetemre vagy nem.

Egyetemista vagyok és momentan nekem is csak a vizsgák körül mozognak a gondolataim. Csak ezzel tudok foglalkozni.

A tesóm 5 evvel idősebb, ugyanoda járt ahova én is. Sőt a baratnője is odajár ahova mind2en. Nyilvan neki is vizsgaidőszak. Mostanában keveset találkoznak. Tesóm 100%ig megérti mert tudja milyen, nem örül neki persze, de segít neki ha tud és nem csinál problémát. Átélte ő is.

2020. dec. 12. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyenkor nincs is egyetem, online oktatas van. Szoval jogosan merges rad."

Szerinted akkor nem kell tanulni, vizsgázni?

2020. dec. 12. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Lim lom zhk vannak"

Jó, akkor majd egy olyan orvos műtsön, akinem tnault, mert lim-lom zh-ák voltak.

2020. dec. 12. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy tűnik rosszul viseli. Nem illetekössze. Dobd ki a p*csába, később csak rosszabb lesz. Nyilván azért jársz egyetemre mert van célod, ambíciód, normális munkát akarsz. Amibe energiát kell fektetni, most is és később is. Én egyetemista koromban két pasit dobtam ki emiatt: az egyik hisztizett, miközben én széttanultam magam, hogy vasaljam ki a ruháit - ő épp unatkozott, mert nem volt kedve tanulni a saját vizsgáira. Kuka. A másik miután hazajött, kérdőre vont, hogy miért nincs ebéd, hiszen egész nap itthon voltam. Igen, vizsgaidőszakban. Repült, mint a gerely. A férjem nélkül nem biztos, hogy megcsináltam volna a doktorit, miközben 12 órában melóztam egy multinál. Mert akkoriban éhen haltam volna a kutatásból, így csak a pénz miatt dolgoztam ott. De sose hagyta, hogy feladjam a tudományos ambíciómat, "elrugdosott" a PhD fokozatig, amiért a mai napig hálás vagyok. Természetesen én is ugyanígy beállok mögé, amikor az ő munkája miatt nincs épp életünk. Nem kérdés, hogy 100%-ban támogatjuk egymást a céljai elérésében. Mindkettőnk céljai ugyanolyan fontosak. Ne szívasd magad ezzel a csávóval, hogy melletted áll, az teljesen alap. Kuka, nem kérdés. Ne csessz ki magaddal.
2020. dec. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!