Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rosszul viseli, hogy az egyetem miatt nem találkozunk (?)
Így jár az a lány, aki fiúval kezd, FÉRFI helyett! Gratulálok!
Én FÉRFIKÉNT, sosem gátolom a barátnőim tanulmányait, segítek is amiben tudok, legyen az érettségi felkészítés, vagy telefon egy havernak, akinek a cége támogatja az egyetemet, meg hasonlók.
FÉRFIT keress magad mellé, aki támogat, és segíti az életed! Sok sikert!
Szakíts Te és ne Ő.
Nem veszi figyelembe a jövőépítési akaratod. Önző ember, azért hogy mindig az ő számára legyen jó, Te pedig menj pótvizsgára. Ilyen lenne az életed is vele... Fiatal vagy, lesz másik!
Nem akarok gonosz, undok lenni de itt ütközik ki az, hogy jart-e valaki egyetemre vagy nem.
Egyetemista vagyok és momentan nekem is csak a vizsgák körül mozognak a gondolataim. Csak ezzel tudok foglalkozni.
A tesóm 5 evvel idősebb, ugyanoda járt ahova én is. Sőt a baratnője is odajár ahova mind2en. Nyilvan neki is vizsgaidőszak. Mostanában keveset találkoznak. Tesóm 100%ig megérti mert tudja milyen, nem örül neki persze, de segít neki ha tud és nem csinál problémát. Átélte ő is.
"Ilyenkor nincs is egyetem, online oktatas van. Szoval jogosan merges rad."
Szerinted akkor nem kell tanulni, vizsgázni?
"Lim lom zhk vannak"
Jó, akkor majd egy olyan orvos műtsön, akinem tnault, mert lim-lom zh-ák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!