Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rosszul viseli, hogy az egyetem miatt nem találkozunk (?)
Nekem is volt egyetemista barátnőm, én meg már rég végeztem akkor.
Igaz mi együtt éltünk, de nem hisziztem semmiért.
Még többet vettem részt a háztartási munkából, hogy ne azzal bssza el az idejét, inkább velem.
Ha szó szerint, ha csak kis lazasággal.
Én 15 kg-ot híztam tavalyi őszi félévben (vagyis két félévvel ezelőtt), még nem volt munkám, nappalira jártam, órák után "csak" tanultam, végül meglett a munkám gyümölcse, két vizsgám volt, és minden tárgyat teljesítettem, de valami kegyetlen volt az a félév. Azóta fogytam 20 kilót ...
Én megértem a helyzetedet, és én is ismerek (magamon kívül) több embert, akik foglalkoznak a tanulással, becsülettel végigcsinálják a félévet, majd vizsgaidőszak elejére kikészülnek.
Hiába, a villamosmérnöki kar az ilyen.
Azért, ha a párod helyében lennék, párszor rádnéznék, hogy minden oké-e, de ha csak nem kérsz külön segítséget, nem nyösztetnélek feleslegesen a vizsgaidőszakod végéig, mert én is átéltem már ugyanezt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!