Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korom miatt csodálkoztak vagy egyébként?
Figyelt kérdés
Egyetemi haverjaim játszottunk egy ivos játékot, ahol mondtam, hogy még sosem volt kapcsolatom, és mindneki teljesen ledobbent, és es először azt hitték félreértettem a kérdést. Amúgy 19 éves vagyok, nem tudom hogy ezért döbbentek e le. Vagy azért mert a személyisegem alapján nem gondoltak volna.2020. nov. 11. 11:26
1/10 anonim válasza:
Erre csak ők tudnak válaszolni, ők ismernek téged, szóval ezt tőlük kell megkérdezned.
2/10 anonim válasza:
Manapság sok ember túl van az első kapcsolatán tinikorára, simán el tudom képzelni, hogy amiatt fagytak le. A személyiségedet nem ismerjük, lehet, hogy inkább az volt az ok... ha ennyire foglalkoztat ez a kérdés, kérdezd meg tőlük, mondd el, hogy nem rosszból kérdezed, csak érdekel.
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj, a haverjaid legalább 50%-nak sem volt még, de ők akkor sem ismernék be, ha pisztolyt szegeznének a fejükhöz :D
4/10 anonim válasza:
jaj persze egyből őt hibáztatni hogy a személyisége az ok.lehet csak nem találta meg a megfelelőt okoska
5/10 anonim válasza:
#4 ezt a két lehetőséget dobta fel ügyifogyi! Kor vs személyiség. Ahol a személyiséget megjelölni inkább pozitív. Olvasd el a kérdést is esetleg!
6/10 anonymousreview60 válasza:
Mersz vagy felelsz? Nekem sosem volt (sajnos? \_
_/, te legalább ide eljutottál.
Kérdező, te magad megválasztoltad a kérdést: a korod és a személyiséged. 19 évesen a fiúk - és főleg a lányok - döntő százaléka már túl van az első szexuális együttléten és párkapcsolaton, továbbá eszerint vagy annyira laza és társasági ember, akiből ezt nem nézték ki, hogy nem kereste a csajokat elégg vagy azok nem tapadtak rá eleve.
Nem vagy lekésve semmiről. Nagyon jó időben vagy, hogy csajozz, ha most el akarod kezdeni.
7/10 anonim válasza:
Mert ilyen nagy bevallsokat nem szokàs tenni egy random hülyülös jatekban.az ilyenek nem egy pszichologiai esetnegbeszélö kör
8/10 anonymousreview60 válasza:
#7: Egyetértek, hogy necces, de ha nem mondunk ilyeneket, akkor mi értelme?
9/10 anonim válasza:
Hat szerintem az ilyen jatekoknak nem ez a célja hogy ki a nagyobb incel vagy a lepancserebb
10/10 anonim válasza:
Szerintem a személyiséged miatt érte őket meglepetés, azt hitték hogy már túl vagy rajta.
Ismerem ezt a korosztályt.
40n ha ez számít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!